top of page
Anker 1

Administratief Medewerker

Jij hebt een passie voor cijfers en structuur!

Amstelveen

HBO

Minimaal 2 jaar

24 uur

Heb je te weinig werkervaring en wil je dit juist opdoen? Wij zijn ook op zoek naar een startende Administratief Medewerker.

Een strak georganiseerde administratie is het fundament van iedere succesvolle organisatie. Dat is bij BONVUE niet anders en dat willen we graag zo houden. Ook als we blijven groeien. Heb jij een passie voor cijfers en structuur? Ben jij daarnaast handig met systemen en leergierig? Dan ben jij dé ervaren Administratief Medewerker die wij zoeken en vertrouwen wij jou graag onze administratie toe.

Wat ga je doen?

BONVUE is constant in beweging. Een loepzuivere administratie is cruciaal om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Als Administratief Medewerker heb je hierin een belangrijke rol. Zo ben je verantwoordelijk voor de correcte en vlotte afhandeling van onze financiële- en projectadministratie en ondersteun je bij het verwerken van onze loonadministratie.

Met jouw bewezen ervaring navigeer je moeiteloos door onze administratieve processen. Je werkt daarom veel zelfstandig en bent het eerste aanspreekpunt voor alle vragen rondom service en betalingen. Je hebt hierdoor een veelzijdige functie en waarbij je in contact staat met de hele organisatie en extern partijen. Als je dit goed doet, heb je tevreden collega’s, opdrachtgevers en relaties. Wat wil je nog meer! In je werk sta je er niet alleen voor. Je kan altijd terugvallen op onze Manager Servicebureau voor advies, ondersteuning en gezelligheid.
 

Wat neem je mee?

Met jouw servicegerichte instelling ben je een visitekaartje voor BONVUE. Je bent benaderbaar, dienstverlenend en vooral duidelijk. Ja waar het kan, maar nee is ook een antwoord. Ook als het soms chaotisch is, raak jij niet in de stress: jij brengt structuur. Je hebt je werk namelijk strak georganiseerd en kan goed omgaan met deadlines. Cijfers zijn voor jou net als taal, je ziet in één oogopslag wat er staat en kan ook goed de vertaalslag maken naar de praktijk. Waar jij juist gestructureerd en graag met cijfers werkt, is dat voor een ander soms een hele uitdaging. Daarom neem je graag de tijd om anderen hierin mee te nemen en eventueel te adviseren.

Voor het verwerken van de administratie werken wij met Exact Online, Simplicate en Visma Nmbrs. Heb je hier al ervaring mee? Helemaal top! Nog geen ervaring mee? Niet erg, we maken je snel wegwijs!

Greep uit jouw takenpakket:

  • Verwerken verkoop- en inkoopfacturen

  • Verwerken declaraties

  • Crediteurenbeheer

  • Debiteurenbeheer

  • Mutaties verwerking loonadministratie

  • Verwerken van de projectadministratie

  • Aanspreekpunt voor vragen rondom service & betalingen

Wij zijn BONVUE

Een innovatief adviesbureau van deze tijd, actief in de publieke sector. Een netwerkorganisatie waarin krachten echt gebundeld worden. Waar leren en samen ontwikkelen voorop staan en waar opdrachtgevers dagelijks de vruchten van plukken.

 

Vandaag de dag werken er dagelijks meer dan 60 gekwalificeerde veranderaars aan complexe maatschappelijke opgaven en strategische verandervraagstukken.

Dit ben jij

My Post (7).png

HBO werk- en/of denkniveau

Minimaal 2 jaar relevante werkervaring

Dienstverlenend karakter

Sociaal en communicatief sterk

Ondernemend en vindingrijk

Pro-actief en assertief


Secuur en integer

 

Wat krijg je?

My Post (14).png
My Post (8).png

Fulltime salaris €2700 – €3100 + winstdeling

Laptop + telefoon

Zelfstandige en verantwoordelijke functie

Scholingsbudget

Hechte organisatie met korte lijnen

Invloed op jouw eigen werktijden

Regelmatig leuke borrels en events

25 vakantiedagen + 10 extra dagen optioneel (bij fulltime)

My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
time.png
My Post (7).png
My Post (12).png
Solliciteren

Sollicitatieformulier ingestuurd? Super leuk! Wij nemen binnen 1 werkdag contact op met je. Dat is het minste dat je van ons mag verwachten toch?

Eerste belletje

We maken graag eerst even kennis met je middels een kort oriënterend telefoongesprek. Zitten onze ambities, doelen en visie een beetje op één lijn?

1e gesprek

Mooi! we nodigen je dan graag uit op kantoor om elkaar beter te leren kennen en te verkennen of wij een match zouden kunnen zijn. Worden we blij van elkaar?

2e gesprek

Yes, het klikt! We plannen een tweede gesprek met een collega in een vergelijkbare rol en één van onze directeuren. In dit gesprek gaan we dieper in op de inhoud van de functie en bespreken we de arbeidsvoorwaarden

Jij + BONVUE

Jij hebt het BONVUE-DNA. We worden echt blij van elkaar en we zijn het eens over de arbeidsvoorwaarden!  Welkom bij BONVUE.

Over de procedure

Meer weten over deze vacature?
Neem contact op met

alisinaportret-2.jpg

Alisina Nawabi

Corporate Recruiter

whatsapp round square.png
smartphone round square.png
email round square.png

bottom of page