top of page
Anker 1

Administratief Medewerker

Jij bent een starter met passie voor cijfers en structuur!

Amstelveen

MBO

Starter

32 uur

Heb je al relevante werkervaring en ben je benieuwd welke mogelijkheden wij nog meer te bieden hebben? Wij zijn ook op zoek naar een ervaren Administratief Medewerker.

Ben jij net klaar met jouw opleiding en wil je graag werkervaring opdoen? Dan is dit een leuke en leerzame start van je carrière! Een strak georganiseerde administratie is het fundament van iedere succesvolle organisatie. Dat is bij BONVUE niet anders en dat willen we graag zo houden. Ook als we blijven groeien. Heb jij een passie voor cijfers en structuur? Ben jij daarnaast handig met systemen en leergierig? Dan ben jij dé startende Administratief Medewerker die wij zoeken en vertrouwen wij jou graag onze administratie toe.

Wat ga je doen?

BONVUE is constant in beweging. Een loepzuivere administratie is cruciaal om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Als Administratief Medewerker speel je hierin een belangrijke rol. Omdat jij nog ervaring moet opdoen in het werkveld en op het gebied van loon- en projectadministratie, leert onze Manager Servicebureau jou alle kneepjes van het vak. Met hem als back-up sta je er nooit alleen voor. Zo weet je razendsnel alles over debiteuren- en crediteurenbeheer, verkoop- en inkoopfacturen en hoe het is om een aanspreekpunt te zijn in een organisatie. Jouw dienstverlenende en sociale karakter komt hier sterk naar voren! Binnen korte tijd ben jij zo goed ingewerkt, dat je zelfstandig de administratie draaiende kan houden en je eigen toko kan runnen.

Investeren in jezelf = investeren in je toekomst

Hoewel je tijdens het werk jezelf volop gaat ontwikkelen, geven wij je graag de tijd en ruimte om ook meer de diepte in te duiken. Wil je een aanvullende cursus of opleiding volgen? Dat kan, geheel tijdens je werk! Hiervoor krijg je van ons een persoonlijk opleidingsbudget. Denk bijvoorbeeld aan een cursus time management, een cursus Excel voor gevorderden of een cursus zakelijke communicatie. Hoe wil jij jezelf verder ontwikkelen? Wij vinden het belangrijk om echt samen verder te kijken!

Greep uit jouw takenpakket:

  • Verwerken verkoop- en inkoopfacturen;

  • Verwerken declaraties;

  • Crediteurenbeheer;

  • Debiteurenbeheer;

  • Mutaties verwerking loonadministratie;

  • Verwerken van de projectadministratie;

  • Aanspreekpunt voor vragen rondom service & betalingen.

Wij zijn BONVUE

Een innovatief adviesbureau van deze tijd, actief in de publieke sector. Een netwerkorganisatie waarin krachten echt gebundeld worden. Waar leren en samen ontwikkelen voorop staan en waar opdrachtgevers dagelijks de vruchten van plukken.

 

Vandaag de dag werken er dagelijks meer dan 60 gekwalificeerde veranderaars aan complexe maatschappelijke opgaven en strategische verandervraagstukken.

Dit ben jij

My Post (7).png

Wordt blij van een open en informele werksfeer;

 

Minimaal een afgeronde MBO opleiding;

 

Dienstverlenend karakter;

 

Sociaal en communicatief sterk;

 

Ondernemend en vindingrijk;

 

Secuur en integer;

Proactief en assertief.

Wat krijg je?

My Post (14).png
My Post (8).png

Borrels en leuke werkuitjes.
 

Meer of minder werken? Dat is zeker bespreekbaar;

 

Open werkcultuur met duidelijke kaders;

 

Een mentor die jou begeleidt;

 

We bieden een tijdelijk contract, met uitzicht op vast;

 

Fulltime salaris van €2100 - € 2500

 

Een laptop en telefoon;

 

Tijd en ruimte om jezelf te ontwikkelen en een opleidingsbudget van € 1.000,- per jaar die jij kan inzetten naar wens;

25 vakantiedagen + 10 extra dagen optioneel (bij fulltime)

My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (12).png
time.png
help.png
contract.png
Solliciteren

Sollicitatieformulier ingestuurd? Super leuk! Wij nemen binnen 1 werkdag contact op met je. Dat is het minste dat je van ons mag verwachten toch?

Eerste belletje

We maken graag eerst even kennis met je middels een kort oriënterend telefoongesprek. Zitten onze ambities, doelen en visie een beetje op één lijn?

1e gesprek

Mooi! we nodigen je dan graag uit op kantoor om elkaar beter te leren kennen en te verkennen of wij een match zouden kunnen zijn. Worden we blij van elkaar?

2e gesprek

Yes, het klikt! We plannen een tweede gesprek met een collega in een vergelijkbare rol en één van onze directeuren. In dit gesprek gaan we dieper in op de inhoud van de functie en bespreken we de arbeidsvoorwaarden

Jij + BONVUE

Jij hebt het BONVUE-DNA. We worden echt blij van elkaar en we zijn het eens over de arbeidsvoorwaarden!  Welkom bij BONVUE.

Over de procedure

Meer weten over deze vacature?
Neem contact op met

alisinaportret-2.jpg

Alisina Nawabi

Corporate Recruiter

whatsapp round square.png
smartphone round square.png
email round square.png

bottom of page