top of page

Mijn verhaal

Motto:  "De kracht van communicatie is het verkrijgen van wederzijds begrip."

 

Korte omschrijving die jou typeert in een werksituatie

Een boodschap heeft pas waarde wanneer het door de ander wordt begrepen. Het is daarom van cruciaal belang om helder te hebben wie mijn doelgroep is en de taal van de doelgroep te 'spreken'. Zo kan ik echt verbinding maken en mijn boodschap effectief overbrengen.

 

Welke functies/rollen heb je gehad 

In de loop der jaren heb ik verschillende (verwante) functies en rollen bekleed, namelijk: marketeer, communicatie coördinator, adviseur, recruiter, sales advisor en support. Met deze functies heb ik ervaring opgedaan in zowel het bedrijfsleven als bij de overheid.

 

Wat is jouw visie op het werkveld

Communicatie is altijd en overal om ons heen. De wereld om ons heen verandert echter voortdurend, dus ook de manier waarop wij communiceren. Het is essentieel om bewust te zijn van deze veranderingen en te blijven ontwikkelen om miscommunicatie te voorkomen. Zo heb je goed zicht en kan je anticiperen op wat er gaat komen.

 

Hoe ziet je ideale werkweek eruit?

Mijn ideale werkweek is elke week anders. Ik werk flexibel en kijk niet naar tijdstippen, maar naar doelstellingen. Om mijn (werk en privé)tijd optimaal te benutten deel ik mijn werkweek in afhankelijk van deze korte en lange termijn doelstellingen. Ik haal voldoening uit het oplossen van complexe uitdagingen doormiddel van creativiteit en innovatie.

Wat moeten mensen gezien hebben?

Het grootste regenwoud op aarde: het Amazoneregenwoud.

Communicatie & Marketing Specialist

Alisina Nawabi

alisinaportret-2.jpg
bottom of page