Mijn verhaal

Motto: "Door ‘hokjes’ te overstijgen en medewerkers actief en vroegtijdig te betrekken, kunnen duurzame veranderingen gerealiseerd worden."

 

Korte omschrijving die jou typeert in een werksituatie

Verbinder van mensen, organisaties en inhoud. Een fijne samenwerking staat bij mij voorop. Ik ben nieuwsgierig, analytisch en hou van overzicht en structuur. Ben betrokken, behulpzaam en heel benaderbaar. Ik bekijk alles vanuit verschillende kanten met oog voor detail, ben een echte uitpluizer.

 

Welke functies/rollen heb je gehad 

Onderzoeker, procesadviseur, organisatieadviseur, procesbegeleider, projectleider, business analist.

 

Wat is jouw visie op het werkveld

Alles is met elkaar verbonden. Ik denk dat het goed is om processen als onderdeel van het grotere geheel te zien. Als je de ‘hokjes’ weet te overstijgen, dan pas kunnen proces-, informatie- en kwaliteitsmanagement elkaar écht versterken en tot hun recht komen. Bij alle veranderingen binnen organisaties – of het nou gaat om een nieuw systeem dat geïmplementeerd moet worden of om een cultuuromslag – is het belangrijk om medewerkers vroegtijdig bij de verandering te betrekken. Zij moeten zich gezien en gehoord voelen.

 

Hoe ziet je ideale werkweek eruit?

Ik ben een vroege vogel dus begin graag lekker op tijd. Vind het fijn als er een goede balans is tussen zelf aan de slag gaan en samenwerken. Maak graag lunchwandelingen met collega’s. Daarnaast vind ik het lekker om ’s avonds te sporten of een hapje te eten met familie of vrienden.

Wat moeten mensen gezien hebben?

Het Annapurna circuit in het Himalaya gebergte in Nepal. In de bergen voel je echt dat je onderdeel bent van een groter geheel.  Het is een kick om over een top van 5416 meter te gaan en onderweg ontmoet je veel leuke gelijkgestemde mensen uit allemaal verschillende landen. 

Adviseur

Anneke Nuijten

AnnekeNuijten_edited.jpg