top of page

Mijn verhaal

Motto: "Iedereen heeft talent, maar wordt dat talent ook (goed) benut? "

Korte omschrijving die jou typeert in een werksituatie

Ik ben van mening dat door goed communiceren en soms een zijweg te nemen je komt waar je wilt of moet zijn. Dat betekent, niet altijd de regels en protocollen leidend laten zijn, maar je eigen pad kiezen. Geef mij een blanco vel papier en ik teken zelf graag uit hoe het aangepakt kan worden.

 

Welke functies/rollen heb je gehad 

Verkopen van kleding en schoenen tot aan TV- en internetabonnementen. Ik vind niets leuker dan de juiste match maken tussen mens en product of organisatie. Ik geniet ervan om te werken met mensen en te kijken naar hun talenten. Tijdens mijn studie heb ik verschillende functies uitgevoerd, namelijk: HR medewerker, re-integratieconsulent en leerwerk-coach. 

 

Wat is jouw visie op het werkveld

Communicatie is de succesfactor om goed te presteren. Ik vind het belangrijk om de wensen van een opdrachtgever in kaart te brengen en deze zo volledig mogelijk na te streven door de juiste match te maken met een kandidaat. Je hebt elkaar nodig, want alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!

 

Hoe ziet je ideale werkweek eruit?

Het liefst wil ik een afwisseling hebben van dagen op kantoor en afspraken buiten de deur. Van een moment kennismaken door naar het zoeken van kandidaten om een juiste match te maken.

Wat moeten mensen gezien hebben?

Er zijn verschillende mooie plekken op de wereld, maar niets overtreft de Niagara Falls.

Niagara falls

Recruitment Consultant

Barry Zamanzada

Portret_Barry_web-1.png
bottom of page