GOED ZICHT OP HET PUBLIEKE DOMEIN

BONVUE is een jong en innovatief adviesbureau van deze tijd. Opgericht door Dave Mook en Sergio Tjokrotaroeno. Beiden werken zij ruim 10 jaar voor verschillende advies en detacheringbureaus en maken zij de veranderingen op de arbeidsmarkt van dichtbij mee. Tegelijkertijd zien zij hoe organisaties vasthouden aan traditionele werkwijzen. Terwijl alles steeds sneller en goedkoper moet. Vaak ten koste van de kwaliteit. Dat kan anders! Vanuit die overtuiging zeggen zij in 2015 hun baan op en bundelen zij de krachten.

 

ORGANISATIES BETER LATEN PRESTEREN

De maatschappij verandert in hoog tempo. Organisaties en overheden hierin meenemen, daar ligt onze kracht. Wij vertellen niet hoe je dat moet doen, maar denken graag mee over de oplossing. Onze rugzak is gevuld met ervaring en specifieke kennis van het publieke domein. Deze zetten wij graag in ten gunste van onze opdrachtgevers.
Onze visie wordt inmiddels breed erkend. We zijn in korte tijd uitgegroeid tot hét adviesbureau binnen de publieke sector. Niet omdat we de grootste zijn, maar omdat wij organisaties daadwerkelijk beter laten presteren. Het creëren van aantoonbare meerwaarde voor onze opdrachtgevers. Dat is onze missie.

 

FOCUS

Wij zijn sterk binnen de publieke sector en specifiek in het sociaal domein. Simpelweg omdat daar onze kennis, onze ervaring en ons netwerk ligt. Wij geloven namelijk in focus. Dat is onze weg naar de top!