top of page

Mijn verhaal

Motto: "Stapje voor stapje, beetje bij beetje, maar niet in je comfort zone blijven - Daar groeit niets."

Korte omschrijving die jou typeert in een werksituatie

Ik zie mijzelf als collegiaal, toegankelijk en flexibel. Ik denk vaak dat alles wel mogelijk is. Ik ben probleemoplossend ingesteld. Ik pas me heel makkelijk aan, als een week niet volgens planning loopt maakt dat niet uit. Ik stress niet gauw om dingen als deadlines, maar ik ben wel een betrokken en mensgericht persoon. Daarom is een goede werkplek, leuke collega's en een fijne informele sfeer heel belangrijk voor mij. Alles heel erg volgens de lijntjes, heel statisch en niet outside the box denken past écht niet bij mij. Ik ben eerder intuïtief en creatief ingesteld dan analytisch of heel praktisch. Ik ben daarnaast ook iemand met veel ideeën, dus als je nog eens een ideetje of inspiratie nodig hebt bemoei ik mij daar graag mee :) 

 

Welke functies/rollen heb je gehad 

Ik heb de rollen als Senior Incident Coördinator en Planner gehad in de afgelopen 8 jaar. Daarnaast hield ik me op het creatieve vlak ook bezig als fotograaf en grafisch ontwerper voor bijv. geboortekaartjes, flyers of logo's. Vandaar de overstap naar een veel creatievere functie, dat past toch echt veel beter bij mij. 

 

Hoe ziet je ideale werkweek eruit?

Een week die niet helemaal volgepland zit, maar wel gezellig druk is. Er moet wat te improviseren zijn namelijk. Op woensdag en  zaterdag sport ik, van sporten blijf ik energiek en scherp. Maandag, woensdag en donderdag werk ik bij Bonvue. En als het een keer niet kan, werk in een andere dag. Flexibiliteit vind ik heerlijk. En dat werkt natuurlijk twee kanten op. Een keer een dagje foto's maken, een stukje tekst schrijven over een boeiend onderwerp, een goede discussie met collega's over waar we nu weer de lunch vandaan gaan halen... Als ik elke week iets leuks heb kunnen creëren en het waren gezellige werkdagen, dan is het al een ideale werkweek.

Wat moeten mensen gezien hebben?

Dit is zo cliché want iedereen vindt zijn eigen reis de aller-allermooiste natuurlijk! Maar ik ben al bijna 10 jaar terug naar Nieuw-Zeeland geweest en ik maak nog wel eens de grap dat ik nog heimwee heb. Wat is dat een mooi, bijzonder en veelzijdig land! Het was mijn grote droom om ooit daarheen te mogen. Bezoek het '8e wereldwonder' de Milford Sound. Prach-TIG! Als tegenhanger van het natuurschoon raad ik mensen ook aan eens off-the-beaten-track te gaan in een ontwikkelingsland. Op de scooter langs de Mekong Delta, waar je de lokale bevolking echt tegenkomt. Markten op het water, roet in je ogen en je neus, golfplaten hutjes waar hele gezinnen in wonen en viskraampjes midden op de weg en zonder koeling. Het is zó anders dan wij hier gewend zijn. Ik vind het juist heel erg mooi en waardevol om die plekken op te zoeken. Dat raad ik ook iedereen aan, het zet je aan het denken. 

Content Marketeer

Daley Jansen

daley-10.jpg
bottom of page