top of page

EFFECTIEF SAMENWERKEN
BONVUE Improve

Systemen en structuren geven ons houvast. Maar de wereld om ons heen blijft veranderen. De ervaring leert dat het lastig is om deze aangeleerde patronen te doorbreken en anders te gaan kijken. Het denkmodel van BONVUE Improve helpt daarbij.

 

Het model is er op gericht om te komen tot nieuwe ontwerpen van samen leven en werken. Door anders te kijken en met belanghebbenden een gezamenlijk startpunt te creëren worden organisaties in staat gesteld om krachtige nieuwe initiatieven te ontwikkelen waarbij niet het systeem maar de mens centraal staat.

We maken gebruik van zogenaamde speelveldsessies. Hierin wordt een visualisatie gemaakt van jouw team/organisatie binnen de keten. Het model is zowel intern als extern toepasbaar. Het kader wordt gevormd door gezamenlijke drijfveren, de visie, het richtdoel en geldende wet- en regelgeving, waarin de mens (klant of doelgroep) centraal staat.

32d277_1b82fdd846c34983aa76ecccb0c19b60~mv2.jpg
bpal.png

Ook klaar voor verandering?

Behoefte aan verandering in jouw organisatie? Of wil je gewoon graag iets meer weten over wat we voor jouw team kunnen betekenen? Neem contact op met Anita Ekas of Leontien van der Linden - Wapenaar. Zij vertellen je er graag meer over!

bottom of page