top of page

Mijn verhaal

Motto: "Alleen ga je sneller, samen kom je verder."

Korte omschrijving die jou typeert in een werksituatie

Graag werk ik vanuit verbinding en contact, door met elkaar in dialoog te gaan en te blijven raak ik geïnspireerd. Ik vind het belangrijk om te blijven leren van en met elkaar.

 

Welke functies/rollen heb je gehad 

De laatste zes jaar heb ik als manager gewerkt in de zorg. Op dit moment werk ik in de rol als projectcoördinator en adviseur netwerksamenwerking. 

 

Wat is jouw visie op het werkveld

Wat mij betreft mogen we meer door schotten heen en domein overstijgend denken en werken. Om beweging in de opgaven van de huidige maatschappij te krijgen is durf, daadkracht en creativiteit nodig. Daarnaast is het essentieel om de mensen om wie het gaat hierbij te betrekken.

 

Hoe ziet je ideale werkweek eruit?

Een fijne werkweek heb ik als ik een combinatie heb van denken/schrijven en verleggen/brainstormen en organiseren het liefst afgewisseld of samen met een inwoner -  collega – bestuurder. Waarbij we met elkaar de ruimte hebben om te leren van de dingen die we doen.

Wat moeten mensen gezien hebben?

IJsland een plek waar ik mooie herinneringen heb gemaakt! Een verscheidenheid aan natuur die vloeiend in elkaar overloopt, de natuur leert ons wijze lessen. 

Adviseur

Ellen Maliepaard

Ellen-2.jpg
bottom of page