Mijn verhaal

Motto: "Afspraken moet je naast elkaar maken en tegenover elkaar toetsen."

Korte omschrijving die jou typeert in een werksituatie

Scherpzinnig, met humor, mensgericht en verbindend. Een oud-werkgever noemde mij ooit een gedreven fixer. Smeerolie met helikopterview; het samenbrengen van strategie en de praktijk om daadwerkelijke en werkende verbeteringen te realiseren geeft mij energie. Zeker als daarbij waarde toevoegen en creativiteit centraal staat. 

 

Welke functies/rollen heb je gehad 

Projectleider, bestuurlijk adviseur, strategisch adviseur, directie secretaris, veranderaar. 

 

Wat is jouw visie op het werkveld

Ik werk graag aan verbetertrajecten en governance vraagstukken. Kijken hoe we met creatieve processen en samenwerken meerwaarde kunnen creëren voor de inwoners en klanten van onze organisaties. Wat we bedenken moet werken en kunnen rekenen op draagvlak. Dan pas behalen we resultaat waar we blij van worden. Afspraken moet je naast elkaar maken en tegenover elkaar toetsen. Je moet het zo regelen dat als het écht niet goed gaat dat je dán de afspraken die je gemaakt hebt kunt gebruiken. 

 

Hoe ziet je ideale werkweek eruit?

Alleen ga je sneller maar samen kom je verder en daar wordt het ook nog eens veel beter van. Sparren is een must, dat is wat mij betreft verplicht. Je moet ook dingen durven loslaten om te zien wat er beter kan. Even bezinnen onder het genot van een lekkere (zelfgebakken zuurdesem) boterham, bijvoorbeeld. 

Wat moeten mensen gezien hebben?

Ga eens kijken in een moestuin hoe je eten eigenlijk groeit. Als je dat ziet, hoe zou je dat dan mee kunnen nemen in je werk?

Adviseur

Abc Def

avatarblauw.jpg