top of page
Anker 1

HR & Event medewerker

Jij bent die handige regelaar die anderen in hun kracht zet!

Amstelveen

HBO
werk/denk niveau

32-40 uur

We zijn ambitieus, houden van een uitdaging en zijn continu in beweging. Alles valt of staat met een goed fundament. Als HR & Event medewerker bij BONVUE lever je daar een belangrijke bijdrage aan. Jij voelt feilloos aan wat iemand nodig heeft en weet daarop te anticiperen. Ben jij dat organisatietalent, die handige regelaar met overzicht, die anderen in hun kracht kan zetten? Dan ben jij de HR & Event medewerker die we zoeken!

Wat ga je doen?

Als HR & Event medewerker ben je verantwoordelijk voor alle operationele HR taken, met uitzondering van recruitment: daar heb je een collega voor. En de organisatie van onze events & borrels ligt in jouw handen. Jij brengt onze evenementen naar grote hoogte door alles tot in de puntjes te verzorgen.

In een organisatie die barst van talent en creatieve ideeën is het nooit saai, soms wel hectisch. Jij raakt daarvan niet van in paniek. Vanuit je intrinsieke motivatie en sensitiviteit kom jij namelijk vaak al in actie voordat een vraag gesteld wordt. Het lijkt daardoor allemaal vanzelfsprekend. Jouw aanwezigheid zorgt ervoor dat iedereen zich bij ons snel thuis voelt. Of het nou collega’s zijn met HR-gerelateerde vragen, bezoekers aan ons kantoor of relaties tijdens events: iedereen kan altijd bij jou terecht!

In je werk kan je altijd terug vallen op de HR manager die je graag faciliteert daar waar jij dat nodig hebt. Verder werk je veel samen met je collega’s van marketing om er voor te zorgen dat al jouw ideeën ook mooi worden vormgegeven.

Wat neem je mee?

Jij regelt het gewoon, daar sta je om bekend. Je bent vindingrijk, houdt probleemloos meerdere ballen in de lucht en kan snel schakelen. Een arbeidscontract opstellen, contact met de leverancier voor relatiegeschenken, een kaartje voor een jarige collega of een compleet nieuw programma voor onze teambuilding dag, jij draait je hand er niet voor om! Je bent energiek en je straalt positiviteit uit, dat werkt aanstekelijk op de mensen om je heen. Daar haal jij weer energie uit: goede structuur en blije collega’s.

Greep uit jouw takenpakket:

  • Verantwoordelijk voor alle operationele & administratieve HR taken

  • Organiseren van onze bedrijfsevenementen & borrels

  • Uitvoering geven aan het onboardingsprogramma voor nieuwe collega’s;

  • Vraagbaak voor collega’s met HR-gerelateerde vragen;

  • Wagenparkbeheer: alles rondom onze leaseauto’s.

Wij zijn BONVUE

Een innovatief adviesbureau van deze tijd, actief in de publieke sector. Een netwerkorganisatie waarin krachten echt gebundeld worden. Waar leren en samen ontwikkelen voorop staan en waar opdrachtgevers dagelijks de vruchten van plukken.

 

Vandaag de dag werken er dagelijks meer dan 60 gekwalificeerde veranderaars aan complexe maatschappelijke opgaven en strategische verandervraagstukken.

Dit ben jij

My Post (7).png

HBO werk of denkniveau

Ondernemend en vindingrijk

Mensgericht

Sterke communicatieve vaardigheden

Positief ingesteld en toegankelijk

In het bezit van rijbewijs B

Beschikbaar voor 32 - 40 uur per week

Wat krijg je?

My Post (14).png
My Post (8).png

Salaris van €2300 - €3500 + winstdeling

Laptop + telefoon

Regelmatig leuke borrels en events, die jij zelf organiseert!

Scholingsbudget

Hechte organisatie met korte lijnen

Superleuk team met gezellige collega's

25 vakantiedagen + 10 extra dagen
50% doorbetaald

My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (28).png
My Post (7).png
My Post (12).png
Solliciteren

Sollicitatieformulier ingestuurd? Super leuk! Wij nemen binnen 1 werkdag contact op met je. Dat is het minste dat je van ons mag verwachten toch?

Eerste belletje

We maken graag eerst even kennis met je middels een kort oriënterend telefoongesprek. Zitten onze ambities, doelen en visie een beetje op één lijn?

1e gesprek

Mooi! we nodigen je dan graag uit op kantoor om elkaar beter te leren kennen en te verkennen of wij een match zouden kunnen zijn. Worden we blij van elkaar?

2e gesprek

Yes, het klikt! We plannen een tweede gesprek met een collega in een vergelijkbare rol en één van onze directeuren. In dit gesprek gaan we dieper in op de inhoud van de functie en bespreken we de arbeidsvoorwaarden

Jij + BONVUE

Jij hebt het BONVUE-DNA. We worden echt blij van elkaar en we zijn het eens over de arbeidsvoorwaarden!  Welkom bij BONVUE.

Over de procedure

Meer weten over deze vacature?
Neem contact op met

alisinaportret-2.jpg

Alisina Nawabi

Corporate Recruiter

whatsapp round square.png
smartphone round square.png
email round square.png

bottom of page