Mijn verhaal

Motto: "“Zonder tegenwind kan zelfs de mooiste vlieger niet opstijgen”

Korte omschrijving die jou typeert in een werksituatie

Ik hecht er veel waarde aan eerst mijn collega’s goed te leren kennen en gaandeweg een modus te vinden om samen de beste resultaten te behalen. Dit gaat gepaard met een beetje humor en behulpzaamheid. Daarnaast ben ik eerlijk, gedreven en ik krijg nog meer energie van nieuwe kansen!

 

Welke functies/rollen heb je gehad 

Accountmanager, Consultant, Sales Intercedent.

 

Wat is jouw visie op het werkveld

Ik lever graag een waardevolle bijdrage om o.a. het werkveld sociaal domein simpeler te maken. Het langs gaan bij mensen en inzicht krijgen in wat er speelt in hun leven is zeer nuttig. Het relevante hiervan is dat je hierdoor inzicht krijgt in wat er speelt, en als gemeente en partners kwalitatief maatwerk kunt leveren per inwoner of gezin. Met als gevolg dat mensen processen (hopelijk) gaan snappen en hierdoor nog meer verbinding krijgen/ voelen met de gemeente waar ze in wonen. 

Hoe ziet je ideale werkweek eruit?

De positieve energie en drive om zo optimaal mogelijk te kunnen werken haal ik uit de samenwerking met de opdrachtgevers, leuke en proactieve collega's en een professionele organisatie waar kwaliteit, ontwikkeling en samenwerken dagelijkse speerpunten zijn. Ook het meermaals bewegen per week levert voor mij een belangrijke bijdrage aan een ideale werkweek.

Wat moeten mensen gezien hebben?

Een Long distance en/of Middle distance triatlon, zodat je de fantastische sfeer en de eerlijke strijd tegen de elementen kan ervaren van deze geweldige sport!

Relatiemanager  /  Regio West

Jurgen Wijnruit

jurgenportret-1.jpg