top of page

Beleidsadviseur participatie

Zet jij je ook graag in voor de kwetsbaren in onze samenleving?

Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht

WO

€ 2750 - € 4000 p/m

40 uur

> 2 jaar werkervaring

Wij zijn BONVUE

De samenleving fascineert ons. Hoe mensen werken, leren en zorgen met elkaar. Vaak gaat dit goed en soms vraagt het om extra aandacht, vernieuwing of een frisse blik. Samen kijken of het nog beter kan en hoe dat voor elkaar kan worden gebokst. Wij zorgen voor soepele veranderingen binnen een organisatie. Of we brengen tijdelijke collega's aan met verstand van zaken.

We zijn een innovatief adviesbureau, gespecialiseerd in verander -en interimmanagement voor de publieke sector. Een ambitieus team van mensenmensen, visievormers en datadenkers. Bij BONVUE geloven we dat vertrouwen de basis is van een goede samenwerking. We activeren mensen om het beste uit zichzelf én de organisatie te halen.

Wat ga je doen?

Als (beleids)adviseur participatie is het jouw missie om te zorgen dat meer mensen werk vinden. Óók mensen met een arbeidsbeperking. Aan de hand van onderzoeksgegevens en in samenwerking met deskundigen en specialisten, stippel jij een passend beleid uit. Je bent een ster in het meekrijgen van het bestuur, de wethouder of minister in jouw plannen, zodat deze door de hele organisatie gedragen worden. Vervolgens zet jij alle stappen om te zorgen dat jouw advies daadwerkelijk tot uitvoering komt. Je ziet het grote geheel en evalueert tijdig, zodat jouw plan ook op lange termijn impact maakt. 

Dit ben jij

My Post (7).png

Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding

Je hebt tenminste 2 jaar ervaring in het Sociaal Domein 

Gemeentelijke ervaring = een pré

Kennis van en ervaring met de participatie-wet

Ervaring met beleidsontwikkeling en advisering

Je bent ondernemend en proactief. Jij laat zien dat je de állerbeste wilt zijn.

Wat krijg je?

My Post (14).png
My Post (8).png
My Post (9).png
My Post (10).png
My Post (12).png

Marktconform salaris + winstdeling

Laptop en telefoon

Lease auto én tankpas

Een zelfstandige maar verantwoordelijke functie, die je op je eigen manier kunt invullen

De kans om je verder te ontwikkelen met ons scholingsbudget

De mogelijkheid om zowel thuis of op één van onze kantoren te werken

 

My Post (11).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png

Als adviseur

Als adviseur bij BONVUE werk je aan projecten met een looptijd van 3 maanden tot maximaal een jaar. Hierdoor blijft iedere opdracht uitdagend en kan jij jezelf binnen verschillende omgevingen ontwikkelen. Zelf een mooie opdracht voorbij zien komen? Hier staan we zeker voor open. Zo kan je jouw ondernemersgeest de vrije loop laten maar ben je ook verzekerd van een vast inkomen én werk je binnen een team van gelijkgestemde, ambitieuze en ondernemende veranderaars.

Over de procedure

Solliciteren
bottom of page