top of page

Mijn verhaal

Motto: "Ik wil mensen helpen door bewustwording te creëren, zodat zij vanuit deze bewustwording opnieuw keuzes kunnen maken."

Korte omschrijving die jou typeert in een werksituatie

Ik vind het heel belangrijk om eerst de mensen te leren kennen waar ik mee werk en met hen een vertrouwensband te scheppen. Dit doet ik graag met een goede grap, vrolijke noot en op een spontane manier. Vind het belangrijk om werk te doen van waarde en met een maatschappelijk belang.

 

Welke functies/rollen heb je gehad 

Veranderaar, (organisatie)adviseur, procesbegeleider, projectleider.

 

Wat is jouw visie op het werkveld

Verandering begint bij jezelf en bij de vraag waarom je de dingen doet die je doet. Je moet in staat zijn eerst naar jezelf te kijken voordat je iets van een ander kan verlangen of verwachten. Ik vind het ook belangrijk om het doel niet uit het oog te verliezen; voor wie doen we het eigenlijk? Blijf dit toetsen en herhalen; in een wereld van regels en systemen kan je snel verzand raken. Ik wil mensen daarbij helpen door bewustwording te creëren, zodat zij vanuit deze bewustwording opnieuw keuzes kunnen maken. Ik wil mensen handvatten aanreiken om hier na mijn komst zelf mee verder te kunnen.

 

Hoe ziet je ideale werkweek eruit?

Ik zoek altijd de balans tussen de groep en individueel werken. Liefst met een flinke dosis humor. Vergaderen, telefoneren en lunchen doe ik graag al wandelend buiten. Beweging is letterlijk én figuurlijk superbelangrijk. Dit zorgt bij mij voor creativiteit en scherpte, iets dat onmisbaar is tijdens mijn werk.

Wat moeten mensen gezien hebben?

Een sloppenwijk in Kenia, zodat je de kleine dingen om je heen nog meer kan waarderen.   

WhatsApp Image 2022-04-11 at 7.25.12 PM.jpeg
Leontienportret-2.jpg

Adviseur

Leontien van der Linden-Wapenaar

bottom of page