Mijn verhaal

Motto: "Ik denk dat je met werken vanuit vrijheid en vertrouwen echt van betekenis kan zijn."

Korte omschrijving die jou typeert in een werksituatie

Ik ga altijd voor de juiste match en toegevoegde waarde voor de opdrachtgever. Verkies een lange-termijn-relatie boven een snelle deal.

 

Welke functies/rollen heb je gehad 

Ruime ervaring in diverse commerciële- en dienstverlenende functies.

Van koffiedeals sluiten voor Douwe Egberts tot relatiebeheerder voor grote klanten in het fysieke domein binnen overheidsland. Van inhoudelijke functies met focus op de lange termijn gaat mijn hart sneller kloppen. Het liefste doe ik wat ik nu doe; met een bestaande succesformule uitbouwen in een eigen regio.

 

Wat is jouw visie op het werkveld

Ik denk dat je met werken vanuit vrijheid en vertrouwen echt van betekenis kan zijn voor zowel professional als opdrachtgever. Als een professional echt de ruimte krijgt om eigen keuzes te maken en die verantwoordelijkheid voelt, dan kan je daar een passende opdracht bij vinden. Zo bouw je samen aan een lange-termijn-oplossing.

 

Hoe ziet je ideale werkweek eruit?

Het liefste wissel ik afspraken op locatie af met samenwerken op kantoor. Zo kan ik met veel verschillende mensen spreken en dicht op de relatie zitten. Als we op vrijdag de werkweek dan ook nog gezamenlijk gezellig afsluiten, ben ik helemaal blij!

Wat moeten mensen gezien hebben?

Halong Bay en de Bac ha markt in Noord Vietnam. Mooi hoe alles hier teruggaat naar de basis.

fishing-boat-ha-long-bay-vietnam-sunset-limestone-islands-background kopiëren.jpg

Regiomanager Oost

Maarten van Even

maartenportret-2_edited.jpg