top of page

Mijn verhaal

Motto: "Belangrijk om grote ontwikkelingen op politiek niveau en in de samenleving terug te brengen naar de vraag: wat betekent dit voor een gezin en een kind?"

Korte omschrijving die jou typeert in een werksituatie

Ik kan heel goed overzicht creëren in chaos en ingewikkelde dingen eenvoudig maken. Soms zie ik juist details die signalen kunnen zijn voor een groter, achterliggend probleem. Daarmee lijk ik de zaken soms moeilijker te maken, maar door een goede analyse kan je de echte oorzaken aanpakken.

 

Welke functies/rollen heb je gehad 

Ik ben beleidsmedewerker, projectleider jeugd & veiligheid en docent integrale veiligheid in criminologie en onderzoeksmethode geweest. Tijdens die laatste functie deed ik onder andere onderzoek naar georganiseerde criminaliteit in Brabant. Heel interessant.

 

Wat is jouw visie op het werkveld

Belangrijk om grote ontwikkelingen op politiek niveau en in de samenleving terug te brengen naar de vraag: wat betekent dit voor een gezin en een kind? Wat gebeurt er echt in de praktijk. 

 

Hoe ziet je ideale werkweek eruit?

Een week afwisselend met afspraken, het spreken en het zien van collega’s. Blij zijn van kennissessies en brainstorms waarin nieuwe dingen zijn gecreëerd.

Wat moeten mensen gezien hebben?

De Matterhorn, een hele mooie berg in de Zwitserse Alpen bij Zermatt. Omdat ik merk dat je in de bergen letterlijk meer ruimte ervaart, in perspectief leert kijken en denken.

switzerland-nature.jpg
maartjeportret-1.jpg

Adviseur

Maartje Jongbloed

bottom of page