top of page

Mijn verhaal

Motto: "."

Korte omschrijving die jou typeert in een werksituatie

Ik word altijd erg enthousiast van samenwerken met collega’s. Daarnaast ben ik mega nieuwsgierig en maak ik nieuwe informatie snel eigen. Ik vind het fijn als ik vanuit de opdrachtgever vertrouwen krijg om zelfstandig mijn ding te mogen doen. Tot slot vind ik het enorm interessant om de visie en mening van andere te horen, hiervan te leren, en uiteindelijk met het hele team tot een besluit te komen.

 

Welke functies/rollen heb je gehad 

Incassomedewerker, financieel medewerker, internationale auto- en letselschade behandelaar, beleidsmedewerker Jeugdhulp en projectmedewerker (bij een zorgaanbieder). 

Wat is jouw visie op het werkveld

Het Sociaal Domein is een enorm breed en continue aan verandering onderhevig werkveld. Dit zorgt ervoor dat er genoeg uitdaging is. Verder heb ik geleerd dat bij het opstellen van beleid en het maken van keuzes, het belangrijk is dat - de groep die te maken krijgen met de gevolgen hiervan - ook wordt meegenomen. 

 

Hoe ziet je ideale werkweek eruit?

Het liefst heb ik een werkweek met veel variatie. Uiteraard elke dag beginnen met een cappuccino. Het liefst zijn mijn dagen een afwisseling van vergaderingen waarin je kan sparren met collega’s en focustijd om dingen uit te werken en to-do-punten op te pakken. In mijn pauze loop ik het liefst een rondje buiten, om te bewegen en frisse lucht in te ademen. Het fijnste is dat mijn to-do-lijst voor het einde van de dag volledig kan worden afgevinkt. Om te ontspannen ga ik in de avond vaak sporten of eten met familie of vrienden.

Wat moeten mensen gezien hebben?

Cinque Terre in Italië! Vijf prachtige dorpjes, waar je heerlijk kunt zwemmen en natuurlijk heerlijk eten!

Adviseur

Maxine Werff

Maxineportret-1.jpg
bottom of page