top of page

Mijn verhaal

Motto: "Gezamenlijke prioriteiten stellen als raad en college en daar dan samen je schouders onder zetten is key."

Korte omschrijving die jou typeert in een werksituatie

Een opdrachtgever vergeleek mij laatst met champagne; classy, een tikkeltje gereserveerd en sprankelend. Ben analytisch en bewaar een zekere afstand tot de materie, maar altijd met een frisse energie.

 

Welke functies/rollen heb je gehad 

Afwisselend projectleider, teammanager, procesbegeleider en strategisch adviseur.

 

Wat is jouw visie op het werkveld

Je moet altijd je blik naar buiten gericht houden om van alle veranderingen in de wereld op de hoogte te zijn. Er zijn echter maar een paar zaken waar je invloed op hebt als organisatie, waaronder je eigen focus. Politieke keuzes en hoe wetten daardoor veranderen; daar heb je na de verkiezingen geen invloed meer op. Hoe je daar als gemeente/organisatie mee om gaat, welke prioriteiten je stelt en welke rol je kiest op deze prioritaire opgaven, daar heb je natuurlijk wel keuze in. Gezamenlijk(!) prioriteiten vaststellen als raad en college en daar dan je schouders onder zetten is wat mij betreft key.

 

Hoe ziet je ideale werkweek eruit?

Ik wissel inspiratie en brainstormen graag af met momenten om gefocust te kunnen schrijven. Zinvolle vergaderingen bijwonen doe ik graag. In de pauze zie je mij het liefst lunchwandelingen maken met collega’s.

Wat moeten mensen gezien hebben?

Porto in Portugal met mooi weer. Kleurrijk en gezellig!

porto-portugal-old-town-ribeira-aerial-promenade-view-with-colorful-houses-traditional-fac

Adviseur

Natascha van Houten

Nataschaportret-2.jpg
bottom of page