top of page
Anker 1

SCHERPZINNIG, ONDERNEMEND, BETROKKEN, VERBINDEND EN BEVLOGEN.

WIJ ZIJN BONVUE

ONS VERHAAL

Bij BONVUE zit onze fascinatie voor de samenleving diep in ons DNA. We zien een wereld vol mogelijkheden, waarin mensen leren, samenwerken en voor elkaar zorgen. Waar anderen tevreden zijn met 'goed genoeg', zien wij kansen voor vernieuwing, groei en transformatie.

Gestart in 2015 door Dave Mook en Sergio Tjokrotaroeno, is BONVUE uitgegroeid tot een vooruitstrevend adviesbureau in de publieke sector. Wij zijn geen standaard organisatie, maar een dynamische netwerkorganisatie waarbij samen leren en ontwikkelen de norm is. Onze aanpak? Praktisch, persoonlijk en altijd gericht op tastbaar resultaat voor onze opdrachtgevers.

Ons team van meer dan 60 specialisten - van datadenkers tot visievormers - pakt dagelijks complexe vraagstukken aan. We duiken diep in de materie, formuleren duidelijke doelstellingen en wekken organisaties tot leven om hun potentieel te maximaliseren.

'Bonne vue', Frans voor 'goed zicht', vormt de basis van onze naam en onze aanpak. We kijken verder dan het oppervlakkige, verkennen verschillende perspectieven en vinden unieke oplossingen die écht werken. Standaard? Dat woord kennen we niet. Bij BONVUE is elk advies, net als onze klanten, uniek en op maat gemaakt.

We zijn trots op de meer dan 120 opdrachtgevers die we hebben mogen bijstaan, niet met dikke rapporten, maar met concrete, direct toepasbare strategieën. Onze grootste voldoening? Zien dat onze klanten daadwerkelijk stappen vooruit zetten.

BONVUE

Samen verder kijken

Adviseurs

Trainees