Recruitment Consultant

Jij bent een bouwer met een dienstverlenend karakter!

Oost-Nederland

HBO+

min. 1 jaar werkervaring

32-40 uur

Wat ga je doen?

Jij ziet verandering als een kans. Sterker nog, als jij er over vertelt komen anderen spontaan in beweging. Ons vak is verandermanagement en het vermogen om te veranderen zit bij jou in je DNA. Je bent positief ingesteld en zoekt continu naar nieuwe mogelijkheden. Jij kijkt over drempels heen naar mogelijkheden en oplossingen. Vanuit die passie vind en bind je adviseurs. Je bemiddelt bij uiteenlopende vragen tussen de opdrachtgever en de adviseur. 

 

Je vindt het een enorme uitdaging om je te verdiepen in de mens achter een cv. Ambities en kwaliteiten van (potentiële) adviseurs benut jij om opdrachtgevers optimaal te faciliteren. Je draagt actief bij aan het uitbouwen van het netwerk en biedt ondersteuning aan onze adviseurs en de freelancers waarmee we samen werken. Dankzij jouw bevlogen aanpak groeit ons team en maak je onze opdrachtgevers blij met de juiste match.

 

Jij bent ondernemend. Naast je sociale leven, sporten en mooie vakanties is je werk je passie. Goed zijn in je vak is voor jou niet voldoende, jij wilt de beste zijn. Nog voordat je je doel hebt bereikt, denk je alweer na over een volgend doel. Een leidinggevende die vertelt hoe je je werk moet doen is niks voor jou! Aan duidelijke kaders en een open cultuur heb jij voldoende.

 

Je bent geïnteresseerd in mensen, hun ambities en hun verhaal, positief ingesteld en gaat altijd voor het beste resultaat.

Greep uit jouw takenpakket:

  • Beheren van de aanvragen en maken van klantvoorstellen;

  • Bewaken en begeleiden van tenders en aanbestedingen;

  • Werven en uitbreiden van je netwerk;

  • Onderhouden van de contacten met interne en externe adviseurs;

  • Administratieve werkzaamheden;

  • Sparringpartner voor de regiomanager

  • Actief meedenken over procesoptimalisatie en dienstverlening

Wij zijn BONVUE

De samenleving fascineert ons. Hoe mensen werken, leren en zorgen met elkaar. Vaak gaat dit goed en soms vraagt het om extra aandacht, vernieuwing of een frisse blik.

 

Daar komen wij in beeld: mensenmensen, visievormers en datadenkers. We brengen brede ervaring mee op het gebied van organisatie en verandering. Door goed te kijken en heldere opgaven te formuleren, activeren we organisaties om het beste uit zichzelf te halen.

Dit ben jij

My Post (7).png

Minimaal een afgeronde HBO opleiding

Tenminste 1 jaar relevante werkervaring

Makkelijke babbel en vlotte pen

Creatieve denker

Affiniteit met maatschappelijke vraagstukken is een pre

Je hebt een rijbewijs B 

Energiek en houdt van gezelligheid

Wat krijg je?

My Post (14).png
My Post (8).png

Marktconform salaris + bonusregeling

Laptop en telefoon

Zelfstandige en verantwoordelijke functie

Scholingsbudget

Open werkcultuur maar met duidelijke kaders

Een gezellige werkplek met mogelijkheid voor thuiswerken

My Post (10).png
My Post (12).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png

Als recruitment consultant

Jij ziet kansen en hebt het vermogen om anderen en jezelf te veranderen. Jij weet precies de geschikte adviseurs aan de juiste opgaven te koppelen. Je verdiept je achter de persoon van een CV. Welke ambities en kwaliteiten hebben zij en waar kunnen we die toepassen? Jij bent hét aanspreekpunt voor de adviseurs en ZZP'ers waar wij mee werken. Jij hebt niemand nodig die over jouw schouder meekijkt. Je bent zelfstandig en weet je werk zelf in te vullen, binnen de gegeven kaders. Natuurlijk werk je ook goed in teamverband, je bent immers super sociaal. Dat zie je terug in jouw snel groeiende netwerk!

Jij bent dé positieve recruiter die alle kansen benut. Je maakt onze opdrachtgevers blij met de perfecte match!

Solliciteren

Sollicitatieformulier ingestuurd? Super leuk! Wij nemen binnen 1 werkdag contact op met je. Dat is het minste dat je van ons mag verwachten toch?

Eerste belletje

We maken graag eerst even kennis met je middels een kort oriënterend telefoongesprek. Zitten onze ambities, doelen en visie een beetje op één lijn?

1e gesprek

Mooi! we nodigen je dan graag uit op kantoor om elkaar beter te leren kennen en te verkennen of wij een match zouden kunnen zijn. Worden we blij van elkaar?

2e gesprek

Yes, het klikt! We plannen een tweede gesprek met een collega in een vergelijkbare rol en één van onze directeuren. In dit gesprek gaan we dieper in op de inhoud van de functie en bespreken we de arbeidsvoorwaarden

Jij + BONVUE

Jij hebt het BONVUE-DNA. We worden echt blij van elkaar en we zijn het eens over de arbeidsvoorwaarden!  Welkom bij BONVUE.

Over de procedure

Meer weten over deze vacature?
Neem contact op met