top of page
Anker 1

Recruitment Consultant

Jij bent een bouwer met een dienstverlenend karakter!

Amstelveen

HBO niveau

Minimaal 1 jaar

32 - 40 uur

Ben jij klaar om maatschappelijke opgaven aan te pakken en publieke organisaties naar een hoger niveau te tillen? Bij BONVUE zoeken we een Recruitment Consultant die niet alleen het beste uit zichzelf haalt, maar ook het talent in anderen ziet en hen koppelt aan complexe organisatievraagstukken. Dit is jouw kans om echt verschil te maken.

Dit ga je doen

In de kern komt het erop neer dat je de perfecte match vindt tussen professionals en opdrachten. Dit vraagt om meer dan alleen het bestuderen van CV’s; het gaat om échte verbinding maken, waarbij jouw interesse in de ambities en talenten van mensen centraal staat. Vanuit deze verbindingen bouw en onderhoud je een krachtig netwerk. Je benut hierbij actief diverse platforms, zoals LinkedIn, netwerkevents en je eigen netwerk om kandidaten te werven. Je ondersteunt ZZP'ers in hun professionele groei, passend bij hun ambities en legt de basis voor toekomstige samenwerkingen door het opstellen van voorstellen en offertes. Door het organiseren van regelmatige contactmomenten zoals koffie-dates en een gezellige lunch met professionals, versterk je op een informele maar effectieve manier je relaties.

Je werk is een ideale mix van zelfstandigheid en teamwork binnen het Salesteam, waarbij je kansen creëert en benut. Je fungeert als sparringspartner voor onze adviseurs en de relatiemanager in jouw regio. Uitgerust met de nodige middelen zoals een laptop, telefoon en een auto van de zaak, ben je voorbereid om deze rol met creativiteit en eigen inzicht vorm te geven.

Dit neem je mee

Jij bent sociaal, energiek en altijd daar waar de mensen zijn, of dat nu op kantoor is of daarbuiten. Je bent tenslotte doelgericht! Netwerken geeft je energie en je weet mensen aan je te binden. Jij bent altijd op zoek naar kansen, houdt van een uitdaging en met een beetje gezonde druk ga jij alleen maar beter presteren. Daarbij verlies je nooit het grotere geheel uit het oog. Zorgvuldigheid zit in je natuur, wat cruciaal is voor het actueel houden van onze systemen en gegevens - een essentieel onderdeel van je werk.

Wij geloven in constante ontwikkeling en ondersteunen dit met een scholingsbudget en onbeperkte toegang tot een online leerplatform. Zo houd je grip op je eigen carriérepad in een organisatie waar kansen voor het oprapen liggen. Je bepaalt in grote mate je eigen succes!

Greep uit jouw takenpakket:

  • Dé spil tussen opdrachten en oplossingen;

  • Onderhouden en uitbouwen van je interne en externe netwerk;

  • Sparringpartner voor adviseurs, relatiemanagers en de salesmanager;

  • Actief meedenken over procesoptimalisatie en (nieuwe) dienstverlening;

  • Verantwoordelijk voor een (administratief) gestroomlijnd proces, van aanvraag tot opdracht;

Dit ben jij

Dit krijg je

My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png

Minimaal 1 jaar relevante werkervaring

Work hard, play hard mentaliteit

Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau

Energieke persoonlijkheid

Belangstelling voor maatschappelijke thema’s

Makkelijke babbel en vlotte pen

Goede beheersing van de Nederlandse taal

Je beschikt over een rijbewijs B

My Post (14).png
My Post (8).png
hybrid.png
My Post (10).png
My Post (28).png
My Post (12).png

Salarisschaal bij FT: €2700 - €3800 + bonus

Laptop, telefoon en auto

Hybride werken

Open werkcultuur maar met duidelijke kaders

Functie met maatschappelijke bijdrage

Superleuk team met gezellige collega's

Scholingsbudget

25 vakantiedagen + 10 extra dagen
50% doorbetaald bij fulltime

Een werkweek als Recruitment Consultant

Als Recruitment Consultant bij BONVUE heb je de vrijheid om je eigen werkweek in te plannen en neem je ook de verantwoordelijkheden die erbij komen om alles soepel te laten verlopen. Profielen screenen en matchen, een kennismaking buiten de deur, opdrachten afstemmen met adviseurs, tussendoor wat contactmomenten, offertes opstellen en (heel belangrijk) wanneer je met je collega's gaat lunchen. Uiteraard is er genoeg ruimte voor ad-hoc zaken als een spoedaanvraag, of een collega die even je hulp nodig heeft. Kortom: jij bepaalt hoe jouw week eruit ziet én hoe succesvol deze is! 

Voorbeeldwerkweek als Recruitment Consultant bij BONVUE:

Kalender_Recruitmentconsultant.png

Al enthousiast?

Mooi, wij gaan graag met je in gesprek! Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op om een kennismaking in te plannen.

CV uploaden
Dave_portret-2_edited.jpg

Dave Mook

Manager Sales & Marketing

bottom of page