Recruitment Consultant

Jij bent een bouwer met een dienstverlenend karakter!

Zuid-Nederland

HBO niveau

Werkervaring = pré

32-40 uur

Mensen en wat hen beweegt, vind jij dat ook zo boeiend? Waar wordt iemand nu echt blij van? Wat zijn hun ambities en wat is ervoor nodig om dat te bereiken. Wil jij daarin iets voor een ander betekenen? Dan is deze baan echt iets voor jou!

 

Wat ga je doen?

Door je echt te verdiepen in de mens achter een CV, weet je mensen in hun kracht te zetten. Daarmee maak jij het verschil bij onze opdrachtgevers die voor uiteenlopende maatschappelijk opgaven en organisatorische uitdagingen staan. Vanuit het netwerk dat je hebt opgebouwd met ervaren professionals weet je feilloos te match te maken en zo onze opdrachtgevers optimaal te faciliteren.

 

Als mens ben jij positief ingesteld en zoek je continu naar nieuwe mogelijkheden. Het glas is altijd halfvol bij jou. Vanuit die passie vind en bind je adviseurs. 

Greep uit jouw takenpakket:

  • Dé schakel tussen nieuwe opdrachten, adviseurs en interim-managers;

  • Actief werven van adviseurs en voeren van selectiegesprekken;

  • Onderhouden contact met interne en externe adviseurs;

  • Sparringpartner voor adviseurs, relatiemanagers en de regiomanager;

  • Actief meedenken over procesoptimalisatie en dienstverlening;

  • Administratieve taken.

Wij zijn BONVUE

Een innovatief adviesbureau van deze tijd, actief in de publieke sector. Een netwerkorganisatie waarin krachten echt gebundeld worden. Waar leren en samen ontwikkelen voorop staan en waar opdrachtgevers dagelijks de vruchten van plukken.

 

Vandaag de dag werken er dagelijks meer dan 60 gekwalificeerde veranderaars aan complexe maatschappelijke opgaven en strategische verandervraagstukken.

Dit ben jij

My Post (7).png

Energieke persoonlijkheid

Houdt van hard werken en gezelligheid

Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau

Goede beheersing van de Nederlandse taal

Makkelijke babbel en vlotte pen

Ervaring in soortgelijke functie is een pré

 

Wat krijg je?

My Post (14).png
My Post (8).png

Toffe functie met maatschappelijke bijdrage

Open werkcultuur maar met duidelijke kaders

Superleuk team met gezellige collega's

Salaris tussen 29K en 45K per jaar + bonusregeling

Laptop en telefoon

Scholingsbudget

25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur (+ aanvullend 10 vakantiedagen 50% doorbetaald)

My Post (10).png
My Post (12).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png

Een werkdag als recruitment consultant

Het is maandagochtend, een nieuwe week voor de boeg. Met een lekkere kop koffie open je

eerst jouw mailbox. Twee nieuwe aanvragen! Om de snelheid erin te houden deel je ze direct met een aantal adviseurs binnen je netwerk. Dan start de wekelijkse kick-off met het team. Wat staat er op de planning? Welke aanvragen en opdrachten hebben extra aandacht nodig? Samen verdeel je de taken. Alles duidelijk, je kunt aan de slag!

 

Geen dag is hetzelfde. Daarom zorg je ervoor dat jij de zaken strak hebt gepland. Zo houd je ruimte voor ad-hoc zaken als een spoedaanvraag, of een collega die even je hulp nodig heeft.  Na het overleg leg je contact met de beoogde kandidaten.  De twee meest geschikte stel je voor aan de opdrachtgever. Dan is het alweer tijd voor lunch. Samen met collega’s naar de toko of een visje halen en buiten op het terras nog even van het zonnetje genieten. Je bent weer helemaal opgeladen! Dat is nodig, want er staat een intakegesprek gepland met een potentieel nieuwe adviseur. Je toetst in het gesprek de kennis en ervaring, maar nog belangrijker de drive en ambities. Heeft de kandidaat hét Bonvue DNA?

 

Eind van de middag gaat de telefoon. De opdrachtgever is akkoord met het voorstel dat je vorige week hebt gedaan. Yes! Je belt de betrokkenen direct om het goede nieuws te delen. Het is inmiddels half 6… tijd om naar huis te gaan. Lekker gewerkt!

Solliciteren

Sollicitatieformulier ingestuurd? Super leuk! Wij nemen binnen 1 werkdag contact op met je. Dat is het minste dat je van ons mag verwachten toch?

Eerste belletje

We maken graag eerst even kennis met je middels een kort oriënterend telefoongesprek. Zitten onze ambities, doelen en visie een beetje op één lijn?

1e gesprek

Mooi! we nodigen je dan graag uit op kantoor om elkaar beter te leren kennen en te verkennen of wij een match zouden kunnen zijn. Worden we blij van elkaar?

2e gesprek

Yes, het klikt! We plannen een tweede gesprek met een collega in een vergelijkbare rol en één van onze directeuren. In dit gesprek gaan we dieper in op de inhoud van de functie en bespreken we de arbeidsvoorwaarden

Jij + BONVUE

Jij hebt het BONVUE-DNA. We worden echt blij van elkaar en we zijn het eens over de arbeidsvoorwaarden!  Welkom bij BONVUE.

Over de procedure

Meer weten over deze vacature?
Neem contact op met

My Post (28).png