top of page
Anker 1

Recruitment Consultant

Jij bent een bouwer met een dienstverlenend karakter!

Den Bosch

HBO niveau

Minimaal 1 jaar

32 - 40 uur

Ben je een starter en wil je juist ervaring op doen binnen recruitment? Wij zijn ook op zoek naar een Junior Recruitment Consultant.

Voor iedere maatschappelijke opgave – groot of klein – moet een passende oplossing zijn. Lijkt het je leuk om met jouw inzet publieke organisaties beter te laten presteren? En ben je in staat om talenten van anderen te zien en te matchen aan vaak complexe organisatievraagstukken? Word Recruitment Consultant bij BONVUE en grijp die kans.

Wat ga je doen?

Om echt goed te zijn in dit vak moet je zichtbaar zijn en oprecht interesse hebben voor talenten en ambities van mensen. Als Recruitment Consultant heb je een centrale rol in het proces van aanvraag tot opdracht. Jij bent de ideale sparringpartner in jouw regio voor onze adviseurs, de relatiemanager en de salesmanager. Met een laptop, telefoon en auto van de zaak word je goed gefaciliteerd om je werk naar eigen inzicht in te vullen.

Wat neem je mee?

Je bent sociaal, energiek en daar waar de mensen zijn. Dat kan op één van onze fijne kantoren in Amstelveen, Arnhem of Den Bosch, maar net zo goed buiten de deur. Je bent tenslotte doelgericht! Netwerken geeft je energie en je weet mensen makkelijk aan je te binden. Jij bent altijd op zoek naar kansen, houdt van een uitdaging en kan goed onder druk presteren.

Je vindt het net als wij belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Hiervoor krijg je van ons een scholingsbudget en toegang tot een online Learning platform waar je onbeperkt gebruik van kan maken. Zo houd je grip op je eigen carriérepad in een organisatie waar volop kansen liggen. Je bepaalt in grote mate je eigen succes!

Greep uit jouw takenpakket:

  • Dé spil tussen opdrachten en oplossingen;

  • Onderhouden en uitbouwen van je interne en externe netwerk;

  • Sparringpartner voor adviseurs, relatiemanagers en de salesmanager;

  • Actief meedenken over procesoptimalisatie en (nieuwe) dienstverlening;

  • Verantwoordelijk voor een (administratief) gestroomlijnd proces, van aanvraag tot opdracht;

Wij zijn BONVUE

Een innovatief adviesbureau van deze tijd, actief in de publieke sector. Een netwerkorganisatie waarin krachten echt gebundeld worden. Waar leren en samen ontwikkelen voorop staan en waar opdrachtgevers dagelijks de vruchten van plukken.

 

Vandaag de dag werken er dagelijks meer dan 60 gekwalificeerde veranderaars aan complexe maatschappelijke opgaven en strategische verandervraagstukken.

Dit ben jij

Wat krijg je?

My Post (7).png

Minimaal 1 jaar relevante werkervaring

Work hard, play hard mentaliteit

Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau

Energieke persoonlijkheid

Belangstelling voor maatschappelijke thema’s

Makkelijke babbel en vlotte pen

Goede beheersing van de Nederlandse taal

Je beschikt over een rijbewijs B

My Post (14).png
My Post (8).png

Fulltime salaris €2600 - €4200
+ mooie bonusregeling

Laptop, telefoon en auto

Hybride werken

Open werkcultuur maar met duidelijke kaders

Functie met maatschappelijke bijdrage

Superleuk team met gezellige collega's

Scholingsbudget

25 vakantiedagen + 10 extra dagen
50% doorbetaald bij fulltime

My Post (10).png
My Post (12).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png

Een werkweek als Recruitment Consultant

In deze dynamische rol heb je de vrijheid om je eigen werkweek in te plannen en neem je ook de verantwoordelijkheden die erbij komen om alles soepel te laten verlopen. Profielen screenen en matchen, een kennismaking buiten de deur, opdrachten afstemmen met adviseurs, tussendoor wat contactmomenten, offertes opstellen en (heel belangrijk) wanneer je met je collega's gaat lunchen. Uiteraard is er genoeg ruimte voor ad-hoc zaken als een spoedaanvraag, of een collega die even je hulp nodig heeft. Kortom: jij bepaalt hoe jouw week eruit ziet én hoe succesvol deze is! 

Voorbeeldwerkweek als Recruitment Consultant:

Kalender_Recruitmentconsultant.png
My Post (28).png
My Post (7).png
My Post (7).png
hybrid.png
Solliciteren

Sollicitatieformulier ingestuurd? Super leuk! Wij nemen binnen 1 werkdag contact op met je. Dat is het minste dat je van ons mag verwachten toch?

Eerste belletje

We maken graag eerst even kennis met je middels een kort oriënterend telefoongesprek. Zitten onze ambities, doelen en visie een beetje op één lijn?

1e gesprek

Mooi! we nodigen je dan graag uit op kantoor om elkaar beter te leren kennen en te verkennen of wij een match zouden kunnen zijn. Worden we blij van elkaar?

2e gesprek

Yes, het klikt! We plannen een tweede gesprek met een collega in een vergelijkbare rol en één van onze directeuren. In dit gesprek gaan we dieper in op de inhoud van de functie en bespreken we de arbeidsvoorwaarden

Jij + BONVUE

Jij hebt het BONVUE-DNA. We worden echt blij van elkaar en we zijn het eens over de arbeidsvoorwaarden!  Welkom bij BONVUE.

Over de procedure

Meer weten over deze vacature?
Neem contact op met

alisinaportret-2.jpg

Alisina Nawabi

Corporate Recruiter

whatsapp round square.png
smartphone round square.png
email round square.png

bottom of page