top of page
Anker 1

Relatiemanager

Jij krijgt het allemaal voor elkaar!

Heel Nederland

HBO niveau

> 2 jaar werkervaring

32 - 40 uur

Jij krijgt het allemaal voor elkaar, zo sta je bekend. Voor een buitenstaander lijk je een geluksvogel, maar zij zien vaak niet hoe hard je daarvoor werkt. Als jij ergens in gelooft geef je namelijk 200%. Jij verstaat je vak en daar mag jouw netwerk op vertrouwen. Jij levert écht toegevoegde waarde. Daarom ben jij relatiemanager bij BONVUE!

 

Wat ga je doen?

Sales is een vak. Dat kan je leren, maar het zit ook gewoon in je DNA. Je bent outgoing en graag onder de mensen. Door jouw jarenlange ervaring hoeft niemand jou uit te leggen hoe je een commercieel gesprek voert, de uitdaging zit meer op inhoud. Je bent continu bezig met je inhoudelijk te verdiepen om klanten niet alleen te kunnen faciliteren maar juist ook te adviseren, tijdens vaak complexe verandertrajecten. Zo weet jij je te onderscheiden en ben je geen leverancier van diensten, maar écht een partner voor je klanten.

 

Als relatiemanager van BONVUE bouw je aan een sterk netwerk van mensen, werkzaam bij organisaties in de publieke sector. Vanuit inhoudelijke kennis en commerciële ervaring pik jij verkoopsignalen eenvoudig op. Samen met de opdrachtgever en je team zoek je naar passende oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken. Succes is jouw grootste drijfveer. Je bent daarom goed zichtbaar in het netwerk en altijd op díe plek waar kansen zijn!

Greep uit jouw takenpakket:

  • Onderhouden en uitbouwen van bestaande relaties;

  • Acquireren om het netwerk uit te bouwen;

  • Sparringpartner voor klanten en adviseurs t.a.v. opdrachten en marktontwikkelingen;

  • Proactief in het delen van kennis;

  • Bezoeken van netwerk-events;

  • Bijdragen aan het ontwikkelen van nieuwe diensten en producten.

Wij zijn BONVUE

Een innovatief adviesbureau van deze tijd, actief in de publieke sector. Een netwerkorganisatie waarin krachten echt gebundeld worden. Waar leren en samen ontwikkelen voorop staan en waar opdrachtgevers dagelijks de vruchten van plukken.

 

Vandaag de dag werken er dagelijks meer dan 60 gekwalificeerde veranderaars aan complexe maatschappelijke opgaven en strategische verandervraagstukken.

Dit ben jij

My Post (7).png

Communicatief sterk in woord en geschrift

Goed ontwikkelde commerciële voelsprieten

Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau

Energiek, jij weet mensen te enthousiasmeren

Ondernemend en initiatiefrijk


Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke rol

Affiniteit en/of belangstelling voor maatschappelijke opgaven

Beschikking over rijbewijs B

Wat krijg je?

My Post (14).png
My Post (8).png

Zelfstandige en verantwoordelijke functie, met vrijheid om je werk zelf in te delen

Open werkcultuur maar met duidelijke kaders

Superleuk team met gezellige collega's

Fulltime salaris €3000 - €5000 + bonusregeling

Laptop, telefoon en auto van de zaak

Scholings- en ontwikkelingsbudget

Regelmatig leuke borrels en events

25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur (+ aanvullend 10 vakantiedagen 50% doorbetaald)

My Post (10).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (28).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (12).png

Een dag als relatiemanager...

Onder het genot van een lekkere kop koffie bespreek je met het team de weekplanning. Wat zijn de nieuwe aanvragen en welke projecten hebben extra aandacht nodig? Als de taken zijn verdeeld en alles duidelijk is kan je aan de slag. Jij hebt geen manager nodig die jou vertelt wat je moet doen, dat deel je zelf in. De ochtend gebruik jij om je mailbox bij te werken en een aantal telefoontjes te doen. Je eerste belletjes zijn leuke netwerkgesprekken zonder concreet resultaat, maar dan is het raak. Een klant geeft aan een acuut probleem te hebben binnen één van de grote projecten. Ze nodigt je uit voor een gesprek. Je checkt je agenda… morgenochtend 9 uur. Die staat!

 

Nu tijd voor lunch! Altijd een hele happening bij BONVUE. Wordt het iets gezonds of laat je je verleiden tot een vette hap van de toko? Zo, vol. Buiten op het terras nog even van het zonnetje genieten en je bent weer helemaal opgeladen. Back to business.

 

Er staat een afspraak bij een nieuwe klant op de agenda. Ze zijn bezig met een aantal grote veranderingen, altijd leuk. Na de afspraak rijd je nog even door naar andere een opdrachtgever waar wij momenteel een opdracht doen, je bent immers toch in de buurt. Even je gezicht laten zien en checken of alles nog op rolletjes loopt. Het is inmiddels al 15 uur, dus vlug terug naar kantoor want je hebt toegezegd om aan te sluiten bij een gesprek met een potentieel nieuwe adviseur. Wat een kanjer! Die willen we er graag bij hebben. Je vraagt de HR Manager om dit verder op te pakken.

 

Net als je van plan bent om naar huis te gaan, gaat de telefoon. De klant waar je vanmiddag bent geweest vraagt of je een offerte wil uitbrengen naar aanleiding van jullie gesprek. Yes! Lekker, zo’n productieve dag.

Solliciteren

Sollicitatieformulier ingestuurd? Super leuk! Wij nemen binnen 1 werkdag contact op met je. Dat is het minste dat je van ons mag verwachten toch?

Eerste belletje

We maken graag eerst even kennis met je middels een kort oriënterend telefoongesprek. Zitten onze ambities, doelen en visie een beetje op één lijn?

1e gesprek

Mooi! we nodigen je dan graag uit op kantoor om elkaar beter te leren kennen en te verkennen of wij een match zouden kunnen zijn. Worden we blij van elkaar?

2e gesprek

Yes, het klikt! We plannen een tweede gesprek met een collega in een vergelijkbare rol en één van onze directeuren. In dit gesprek gaan we dieper in op de inhoud van de functie en bespreken we de arbeidsvoorwaarden

Jij + BONVUE

Jij hebt het BONVUE-DNA. We worden echt blij van elkaar en we zijn het eens over de arbeidsvoorwaarden!  Welkom bij BONVUE.

Over de procedure

Meer weten over deze vacature?
Neem contact op met

alisinaportret-2.jpg

Alisina Nawabi

Corporate Recruiter

whatsapp round square.png
smartphone round square.png
email round square.png

My Post (29).png
bottom of page