top of page
Anker 1

Senior adviseur informatiemanagement

Jij vormt visie binnen de informatiemanagement van de organisatie

Heel Nederland

HBO - WO

> 2 jaar werkervaring

Aantal uren flexibel

Wat ga je doen?

Informatiemanagement is letterlijk en figuurlijk een vak apart. Dat hoeven wij jou niet uit te leggen, maar lang niet iedereen heeft dat scherp. Jij mag onze opdrachtgevers daarbij helpen.

Zelfstandig of in teamverband adviseer je onze opdrachtgevers. Bijvoorbeeld bij het vormen van een visie, het ontwerp, de inrichting en/of implementatie van informatiemanagement binnen de organisatie. Je bent de schakel tussen de business, IT en het management. Actuele thema’s als datagedreven werken, gegevensmanagement, informatiehuishouding, Omgevingswet/DSO en zaakgericht werken zijn voor jou bekend terrein.

Je bent in staat om de ambities van de organisatie te vertalen naar concrete acties. Je hoeft geen vergaande technische kennis te hebben maar voldoende kennis van IT om mee te kunnen praten over architectuur en applicatielandschappen.

Ieder organisatie is anders, dus zo ook iedere opdracht. Wij werken o.a. voor gemeenten, zorgaanbieders, rijksoverheid, veiligheidsregio’s, omgevingsdiensten en onderwijsinstellingen.

Wij zijn BONVUE

De samenleving fascineert ons. Hoe mensen werken, leren en zorgen met elkaar. Vaak gaat dit goed en soms vraagt het om extra aandacht, vernieuwing of een frisse blik.

 

Daar komen wij in beeld: mensenmensen, visievormers en datadenkers. We brengen brede ervaring mee op het gebied van organisatie en verandering. Door goed te kijken en heldere opgaven te formuleren, activeren we organisaties om het beste uit zichzelf te halen.

Dit ben jij

My Post (7).png

Een afgeronde HBO of WO opleiding

Tenminste 2 jaar relevante werkervaring

Ervaring met advisering binnen een politiek gevoelige omgeving

Ondernemend en proactief. Jij maakt echt impact

Communicatief sterk

Creatieve denker met probleemoplossend vermogen

Energiek en houdt van gezelligheid

Wat krijg je?

My Post (14).png
My Post (8).png

Marktconform salaris + winstdeling

Laptop en telefoon

Lease auto met tankpas

Zelfstandige en verantwoordelijke functie

Scholingsbudget

Kennissessies en intervisie

Hechte organisatie met korte lijnen

Ruimte binnen je contracturen om jezelf en de organisatie verder te ontwikkelen

25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur (+ aanvullend 10 vakantiedagen 50% doorbetaald)

My Post (9).png
My Post (10).png
My Post (12).png
My Post (11).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png

Als adviseur

Jij bent het visitekaartje van BONVUE. Jij maakt immers het verschil bij onze opdrachtgevers. Het is jouw prioriteit om de organisaties in de publieke sector op strategisch niveau verder te helpen. Je wordt voornamelijk ingezet op uiteenlopende verandertrajecten, daar waar écht iets moet gebeuren!

Naast jouw opdracht krijg je de ruimte om jezelf en de organisatie verder te ontwikkelen. We houden elkaar scherp en blijven continu in ontwikkeling. Hierin verwachten wij een proactieve houding. Je bent ondernemend, zelfstandig en vind het heel leuk om in teamverband te werken. Uitdagingen ga je niet uit de weg. Je doet graag nieuwe kennis op en deelt jouw ervaring graag met je collega's.

Solliciteren

Sollicitatieformulier ingestuurd? Super leuk! Wij nemen binnen 1 werkdag contact op met je. Dat is het minste dat je van ons mag verwachten toch?

Eerste belletje

We maken graag eerst even kennis met je middels een kort oriënterend telefoongesprek. Zitten onze ambities, doelen en visie een beetje op één lijn?

1e gesprek

Mooi! we nodigen je dan graag uit op kantoor om elkaar beter te leren kennen en te verkennen of wij een match zouden kunnen zijn. Worden we blij van elkaar?

2e gesprek

Yes, het klikt! We plannen een tweede gesprek met een collega in een vergelijkbare rol en één van onze directeuren. In dit gesprek gaan we dieper in op de inhoud van de functie en bespreken we de arbeidsvoorwaarden

Jij + BONVUE

Jij hebt het BONVUE-DNA. We worden echt blij van elkaar en we zijn het eens over de arbeidsvoorwaarden!  Welkom bij BONVUE.

Over de procedure

Meer weten over deze vacature?
Neem contact op met

alisinaportret-2.jpg

Alisina Nawabi

Corporate Recruiter

whatsapp round square.png
smartphone round square.png
email round square.png

bottom of page