top of page
Anker 1

Traineeship Strategisch Adviseur

Kickstart je carrière en meld je aan voor ons traineeship!

Landelijk

WO

max 2 jaar

36 - 40 uur

Ons traineeship is per 1 maart 2023 gestart, waardoor wij nu geen nieuwe aanmeldingen aannemen. Spreekt ons traineeship je aan en wil je je graag aansluiten bij BONVUE? Laat dan vrijblijvend je gegevens achter. Zodra wij weer van start gaan, nemen we contact met je op.

 

Je hebt recent (max. 2 jaar geleden) een WO Master of Bachelor behaald in een sociaal maatschappelijke richting en staat te popelen om eindelijk impact te maken op onze samenleving. Het liefst op strategisch niveau, maar waar begin je? Nou gewoon bij BONVUE!

 

BONVUE biedt een uniek traineeship voor talenten die zich graag met passie inzetten voor onze maatschappij. In een intensief programma van 18 maanden word je opgeleid tot de strategisch adviseur van de toekomst. Herken jij jezelf hierin? Meld je dan aan voor ons traineeprogramma en sluit je aan bij een team van slimme veranderaars. Samen maken we impact!

Samenwerken = investeren in elkaar

Een innovatief leer- en werktraject dat naadloos aansluit bij jouw ambities in een veilige omgeving met ervaren professionals, hoe mooi klinkt dat? Het traject met een waarde van €12.500 wordt ook nog eens volledig voor je betaald en vanaf de eerste dag ontvang je direct een goed salaris. Zo’n 90% van je tijd ga je aan de slag in de praktijk en doe je opdrachten bij bijvoorbeeld gemeenten, Rijksoverheid, zorgaanbieders of onderwijsinstellingen. De overige 10% bestaat uit trainingen, workshops en teamopdrachten.

Het traineeship is ontwikkeld in samenwerking met ICM, één van de meest toonaangevende opleidingsinstituten van Nederland. De Cedeo-gecertificeerde opleider is maar liefst 7 keer door onafhankelijk onderzoek uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland.

 

Onze samenwerking is gebaseerd op drie belangrijke pijlers: Werkgeluk, Learning & Development en Leiderschap. Als trainee wordt je dan ook begeleid door een team van ervaren professionals en erkende trainers. Wij zijn ervan overtuigd samen een ongekend traineeship aan je te kunnen bieden!

 

Dit mag je verwachten

Jouw reis tijdens het traineeship

Zoals je kunt zien, zit er een vrij hoog tempo in. Zo verkrijg je niet alleen inzicht in het werkveld, maar ook in je eigen capaciteiten en talenten. Door het samenspel van ervaring opdoen, trainingen, intervisies en begeleiding ontdek je al snel waar je kracht ligt en waar je passie voor hebt. Naarmate je groeit, groeien de opgaven en uitdagingen met je mee. Waar ga je naartoe en hoe ziet je toekomst als adviseur eruit? Daar voer jij de regie over!

Waardevolle onderdelen van het traineeship

Wat neem je mee?

We geloven dat het programma bij uitstek geschikt is voor jong professionals die nog onbegrensd durven dromen van hun toekomst. Wij zijn  op zoek naar talenten met minder dan 2 jaar werkervaring maar met een Master of Bachelor op zak in een sociaal maatschappelijke richting.

 

Heb je een Master titel in een andere richting, maar een sterke affiniteit met het Sociaal Domein? Overtuig ons dan van je ambitie, want daar begint het wat ons betreft. Het helpt in onze wereld enorm als je communicatief en sociaal vaardig bent en wij kunnen het bij BONVUE erg waarderen als je ook nog een beetje gezellig bent.

Enthousiast geworden over ons traineeship? Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter om een kennismaking in te plannen!

Wij zijn BONVUE

Een innovatief adviesbureau van deze tijd, actief in de publieke sector. Een netwerkorganisatie waarin krachten echt gebundeld worden. Waar leren en samen ontwikkelen voorop staan en waar opdrachtgevers dagelijks de vruchten van plukken.

 

Vandaag de dag werken er dagelijks meer dan 60 gekwalificeerde veranderaars aan complexe maatschappelijke opgaven en strategische verandervraagstukken.

Dit ben jij

My Post (7).png

Afgeronde WO opleiding

Affiniteit met het Sociaal Domein

Maximaal 2 jaar werkervaring

Sociaal en communicatief sterk

Uiterlijk 1 maart fulltime beschikbaar

Wat krijg je?

My Post (14).png
My Post (8).png

Traineeship ter waarde €12.500

Brutoloon van €2800 OF €2600 + leaseauto


Laptop + telefoon
//
Pensioenregeling

25 verlofdagen + 8.33% vakantiegeld

Regelmatig leuke borrels en events

Superleuk team met gezellige collega's

My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (28).png
Solliciteren

Sollicitatieformulier ingestuurd? Super leuk! Wij nemen binnen 1 werkdag contact op met je. Dat is het minste dat je van ons mag verwachten toch?

Eerste belletje

We maken graag eerst even kennis met je middels een kort oriënterend telefoongesprek. Zitten onze ambities, doelen en visie een beetje op één lijn? Mogelijk heb je al brandende vragen over ons traineeship!

Uitnodigig

Het voelt goed, mooi! We nodigen je dan graag uit op kantoor om elkaar beter te leren kennen, alles te vertellen over ons traineeship en te verkennen of wij een match zijn. Worden we blij van elkaar?

Voorstel

Yes, het klikt! We worden blij van elkaar. We bespreken de arbeidsvoorwaarden en je ontvangt ons voorstel.

Jij + BONVUE

Jij hebt het BONVUE-DNA. We worden echt blij van elkaar en we zijn het eens over de arbeidsvoorwaarden!  Welkom bij BONVUE.

Over de procedure

Meer weten over ons traineeship?
Neem contact op met

alisinaportret-2.jpg

Alisina Nawabi

Corporate Recruiter

whatsapp round square.png
smartphone round square.png
email round square.png

bottom of page