top of page

EXPERTISE IN HUIS
Interim

Tijdelijk behoefte aan extra capaciteit? Een interim professional van Bonvue zorgt direct voor de impact die jij nodig hebt. Of het nou gaat om een strategisch vraagstuk of de tijdelijke aansturing van een project of team, onze mensen begrijpen snel wat jij nodig hebt. En dat dit iedere keer anders is, maakt het alleen maar leuk.

 

Wij richten ons op organisaties in de publieke sector. Met name in het sociaal domein zijn wij erg sterk. Simpelweg omdat daar onze kennis, ervaring en een groot deel van ons netwerk ligt. Doordat kennis veelal in de organisatie aanwezig is, functioneren wij ook uitstekend op andere terreinen. Zo doen wij ook veel projecten op het gebied van bedrijfsvoering of het fysiek domein en op het snijvlak van de verschillende domeinen. Door de jaren heen werkten wij o.a. veel voor gemeenten, rijksoverheid, provincies, veiligheidsregio’s, gemeenschappelijke regelingen, omgevingsdiensten, zorgaanbieders en onderwijsinstellingen.  

 

Wij zijn o.a. sterk op het gebied van:

 

  • Projectmanagement

  • Interimmanagement

  • Directie posities

  • Procesmanagement

  • Beleid

Ook klaar voor verandering?

Behoefte aan verandering in jouw organisatie? Of wil je gewoon graag iets meer weten over wat we voor jouw team kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We vertellen je er graag meer over. 

bottom of page