WERKEN BIJ BONVUE

BONVUE staat voor ambities van mensen en organisaties. Wij werken met een team van slimme koppen met een schat aan ervaring binnen de publieke sector. Allemaal ambitieuze vakmensen die het maximale uit zichzelf halen. Mensen die het als een uitdaging zien om zichzelf keer op keer te overtreffen en zo een opdrachtgever zo goed mogelijk van dienst zijn.

Vanuit onze opdrachtgevers ontvangen we in toenemende maat uiteenlopende vraagstukken. Daarom zoeken wij continu nieuwe collega’s. Herken jij jezelf in bovenstaande? Dan maken we graag tijd voor een persoonlijke kennismaking.


WAT BIEDEN WIJ?

Vertrouwen zien wij als de basis van een goede samenwerking. Je krijgt daarom de vrijheid om je werk zelfstandig te organiseren. Waar traditionele contractvormen vaak tegenstrijdig zijn aan deze werkwijze, kiezen wij voor een innovatieve vorm.

Wij combineren een aantal voordelen van een zelfstandige met de zekerheid van een vast dienstverband. Je stelt zelf je arbeidsvoorwaardenpakket samen. Dit biedt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en keuzevrijheid ten aanzien van opdrachten, maar vraagt tegelijkertijd om discipline en ondernemerschap.