SCHERPZINNIG, ONDERNEMEND, BETROKKEN, VERBINDEND EN BEVLOGEN.

WIJ ZIJN BONVUE

Ed Farla
 

alisinaportret-4.jpg

Alisina Nawabi
Corporate Recruiter & Communicatiespecialist

Anika Weckseler
Recruitment Consultant
Zuid

Robert-portret-1.jpg

Robert van 
Woudenberg
Adviseur

Mirjam de Wit

Lies Kregting
Adviseur

wwwSjaan-2_edited.jpg

Sjaan Markusse - van Dusseldorp
Adviseur

wwwMaxime_edited.jpg

Maxine Werff 
Adviseur

Gerwinportret_post-1_edited_edited.jpg

Gerwin Vermeulen
Relatiemanager Oost

ONS VERHAAL

De samenleving fascineert ons.

Hoe mensen werken, leren en zorgen met elkaar.

Vaak gaat dit goed en soms vraagt het om extra aandacht, vernieuwing of een frisse blik. Samen kijken of het nog beter kan en hoe dat voor elkaar kan worden gebokst.

 

Daar komen wij in beeld: mensenmensen, visievormers en datadenkers. We brengen brede ervaring mee op het gebied van organisatie en verandering. Door goed te kijken en heldere opgaven te formuleren, activeren we organisaties om het beste uit zichzelf te halen.

 

BONVUE

Samen verder kijken

DIRECTIE TEAM

OVER ONS

Bonvue is een innovatief adviesbureau van deze tijd, actief in de publieke sector. Opgericht in 2015 door Dave Mook en Sergio Tjokrotaroeno, vanuit de sterke overtuiging dat de markt behoefte had aan vernieuwing. Een netwerkorganisatie waarin krachten echt gebundeld worden. Waar leren en samen ontwikkelen voorop staan en waar opdrachtgevers de vruchten van plukken. Dit blijkt een succesvolle formule. Vandaag de dag werken er dagelijks meer dan 60 gekwalificeerde veranderaars aan complexe maatschappelijke opgaven en organisatorisch strategische verander vraagstukken.

De naam Bonvue is een afgeleide van de Franse woorden 'bonne vue' dat 'goed zicht' betekent. Goed zicht krijg je door situaties vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Daar staan wij voor! Bij ons vind je daarom geen standaard oplossingen, maar is alles maatwerk.

Wij mochten de afgelopen jaren al ruim 120 opdrachtgevers van dienst zijn. Zij krijgen van ons geen dikke adviesrapporten, maar bruikbare handvatten waar ze direct iets aan hebben. Want opdrachtgevers écht verder helpen, daar worden wij blij van!