top of page

Strategisch Beleidsadviseur Sociaal Domein

Richting geven aan complexe vraagstukken binnen het sociaal domein

Anker 1

Heel Nederland

HBO - WO

> 2 jaar werkervaring

Aantal uren flexibel

Wat ga je doen?

Bij BONVUE geloven we in de kracht van samenwerking en het delen van kennis om de samenleving te vormen. Als kern van ons adviesteam breng je een frisse wind in (semi)overheidsorganisaties, met focus op echte verandering waar het er het meest toe doet. Je bent niet zomaar een adviseur; je bent een wegbereider voor innovatie en transformatie.

Wij werken nauw samen met gemeenten, de Rijksoverheid, zorgaanbieders, onderwijsinstellingen en welzijnsorganisaties. Samen maken wij verschil binnen belangrijke thema's zoals bestaanszekerheid, diversiteit, inclusie, jeugdzorg en meer.

Jouw missie is helder: samen met opdrachtgevers scherp je de opdracht aan, zet je een koers uit en breng je beweging in de thema's die er echt toe doen.

Samen het verschil maken

Bij BONVUE ben je niet zomaar een adviseur, je bent een onafhankelijke professional en jouw advies doet er echt toe, zowel bij onze opdrachtgevers als binnen BONVUE. Je maakt deel van een groeiend team adviseurs. Individueel ijzersterk en samen onverslaanbaar. Vraagt een opdracht om kennis of vaardigheden die je zelf onvoldoende bezit? Dan kan je een BONVUE-collega vragen om de opdracht samen te doen. We zijn een hecht team dat gebruikt maakt van elkaars expertise ten behoeve van onszelf en onze opdrachtgevers.

Aan de slag als projectleider voor binnen Jeugdzorg? Als verandermanager voor een gemeente die onze hulp nodig heeft rondom Participatie? Wil je je expertise binnen Inclusie verstevigen als kwartiermaker? Of gooi je het over een andere boeg en wil je juist meer ervaring opdoen in een hele andere rol binnen een andere thema? Als adviseur bij BONVUE bepaal jij de koers die je vaart en welke opdrachten dus het beste daarbij passen. Wij bieden daarin veel vrijheid en verwachten een proactieve houding terug. Uiteraard kan je gebruik maken van het netwerk van collega's en kan je altijd terecht bij onze Relatiemanagers om te sparren.

Dit ben jij

Met een ondernemende geest initieer je nieuwe wegen en ben je een visionaire kracht binnen het team, zowel binnen BONVUE als bij onze opdrachtgevers. Jouw vermogen om domein overstijgend te denken, stelt je in staat om innovatieve strategieën te implementeren die organisaties binnen de publieke sector vooruithelpen. De weg naar verandering zit vol met uitdagingen en daar navigeer jij moeiteloos doorheen.

Met jouw ervaring binnen de publieke sector heb je inmiddels een rugzak vol ervaring en kennis, klaar om deze toe te passen en te delen. Je bent ondernemend en positief ingesteld. Je denkt niet in problemen, maar in uitdagingen. Je laat je niet snel uit het veld slaan en durft te innoveren. Je bent standvastig, zit boordevol eigen ideeën en durft constructief tegen de stroom in te zwemmen wanneer nodig. Je hebt echt het BONVUE-DNA!

Dit mag je verwachten

... en dit uiteraard ook

  • Een plek waar je echt de ruimte krijgt om jezelf te zijn.

  • Vrijheid in denken, doen en de manier waarop je jouw rol invult.

  • Een sterke teamspirit, waar je altijd kunt rekenen op de steun van je collega’s.

  • Balans tussen werk en privé, met een thuisbasis bij BONVUE en de mogelijkheid om collega’s te ontmoeten in een van onze drie kantoren.

  • Geen hiërarchie. We houden van korte lijntjes en werken op basis van vertrouwen.

  • Kansen voor persoonlijke groei door onze ‘BONVUE-uren’ voor ontwikkeling en onze kennisrijke bijeenkomsten.

Al enthousiast?

Wij gaan graag het gesprek met je aan. Laat hieronder je gegevens achter voor onze Relatiemanagers. Lionel, Elise of Gerwin neemt dan contact met je op om een kennismaking in te plannen.

CV uploaden

Relatiemanager

bottom of page