top of page

Mijn verhaal

Motto: "Wij versterken organisaties door gebruik te maken van eigen kracht en talenten van medewerkers."

 

Korte omschrijving die jou typeert in een werksituatie

Zakelijk zonder de mens of organisatie uit het oog te verliezen. Gefocust, maar buigzaam en altijd ruimte voor een dolletje.

 

Welke functies/rollen heb je gehad 

Sinds april 2016 in dienst als strategisch adviseur bij BONVUE. Daarnaast binnen BONVUE directeur Innovatie en Ontwikkeling.  Ruim 30 jaar ervaring in (semi)overheidsland op het gebied van (veranderingen in) sociaal domein, (passend) onderwijs en veiligheid.

 

Wat is jouw visie op het werkveld

Ik draag graag bij aan een betere samenleving. Een samenleving waarin iedereen zich veilig en gehoord voelt, die ondersteunt waar nodig. Maar met voldoende ruimte om je eigen keuzes te kunnen en mogen maken. BONVUE ondersteund organisaties in het vinden en behouden van de focus. Met behoud van eigenheid versterken wij een organisatie door gebruik te maken van eigen kracht en talenten van medewerkers.

 

Hoe ziet je ideale werkweek eruit?

Op locatie bij (verschillende) opdrachtgevers en op kantoor. Afwisselende gesprekken op verschillende niveaus. Complexe uitdagingen in het proces naar de stip op de horizon. Borgen en organiseren van kennisdeling binnen en buiten de organisatie. Interactieve gesprekken over ontwikkelingen in de markt en de samenleving. Voorsorteren op wat er op ons afkomt. Kortom; uitgedaagd worden.

Wat moeten mensen gezien hebben?

De ruigheid van Schotland. Het bijzonder pad op weg vanuit de strakke groene grasvelden van Engeland richting de grens en de Schotse Hooglanden daar achter.

Directeur Ontwikkeling & Innovatie

Anita Ekas

anitawebsite.jpg
bottom of page