top of page

Mijn verhaal

Motto: "Om ver te komen moet je vaak gewoon hard werken"

Korte omschrijving die jou typeert in een werksituatie

Een doelgerichte ondernemer en sociaal dier. Ik haal enorm veel plezier uit het werken met mensen. Mensen inspireren mij en zorgen er voor dat ik mijzelf continu blijf ontwikkelen. Dat probeer ik ook zoveel mogelijk terug te geven. Altijd en overal op zoek naar kansen.

 

Welke functies/rollen heb je gehad 

Als bedrijfseconoom met een achtergrond in eventmanagement ben ik al vroeg in mijn carrière in de commerciële wereld beland. Eerst als accountmanager, daarna als teammanager en later in verschillende directierollen. Binnen BONVUE ben ik verantwoordelijk voor Sales, Marketing en HR.

 

Wat is jouw visie op het werkveld

Altijd maar binnen de lijntjes kleuren is saai. Durf grenzen op te zoeken. We moeten niet krampachtig vasthouden aan regels en protocollen maar doen datgene dat werkt. Daar is soms wat lef en creativiteit voor nodig. Leer van experts en vorm je eigen mening. Samenwerken en kennisdelen, daar geloof ik in!

 

Hoe ziet je ideale werkweek eruit?

Als ondernemer lopen werk en privé nog al eens door elkaar. In mijn ideale week gaat dit allemaal vanzelf. Ik werk hard om mijn doelen te realiseren, maar plan ook bewust tijd voor mijn gezin, lekker sporten of andere leuke activiteiten met vrienden of familie.

Wat moeten mensen gezien hebben?

Koraalriffen in de tropische wateren van Indonesië. Ultieme schoonheid van onze kleurrijke natuur. 

daveportret-2.jpg

Algemeen Directeur

Dave Mook

bottom of page