top of page
Anker 1

HR Manager

Jij bent de oren en ogen van de organisatie, collega's kunnen altijd bij jou terecht!

Amstelveen

HBO / WO

Minimaal 4 jaar

32-40 uur

Onze mensen maken BONVUE. Daar zijn wij trots en zuinig op! Als bevlogen HR Manager ben jij de link tussen het Directie Team en onze mensen. Vanuit vertrouwen creëer je een ijzersterk fundament, ondersteun je onze mensen in hun ontwikkeling en versterk je hun talenten. Ben jij een pragmatisch mensenmens met een sterke visie op HR die het leuk vindt om te bouwen en te ontwikkelen? Dan ben jij waarschijnlijk onze nieuwe HR Manager!

 

Wat ga je doen?

Als HR Manager ben je verantwoordelijk voor het belangrijkste onderdeel van BONVUE: de mensen. Je hebt een strategische rol binnen de organisatie en staat in directe verbinding met alle collega’s binnen BONVUE. Je gaat aan de slag met actuele thema’s als Employee Journey, Onboarding, Offboarding, Employer Branding en Recruitment. Het bewaken en optimaliseren van een fijne werkomgeving waarin iedereen zich thuis voelt: daar zet jij je voor in! Je staat er natuurlijk niet alleen voor, want in jouw team werken ook een HR & Event medewerker en een Corporate Recruiter.

Wat neem je mee?

In de wereld van HR voel jij je als een vis in het water. Je bent op de hoogte van actualiteiten binnen het vakgebied en houdt veranderende wet- en regelgeving nauwlettend in de gaten. Je bent zichtbaar en mensen kunnen altijd bij je terecht. Je hebt oprechte interesse in mensen, hun drijfveren en kijkt samen wat er nodig is om ze maximaal in hun kracht te zetten. Je staat stevig in je schoenen, bent tactisch sterk en beheerst over een zesde zintuig waarmee je precies weet hoe je ECHT verbinding maakt. Met jouw aanpak draag je bij een goede balans tussen werkgeluk en de organisatiedoelen.

Greep uit jouw takenpakket:

  • Ontwikkelen en optimaliseren van HR-strategie en beleid;

  • Sparringpartner voor medewerkers bij het realiseren van ambities en werkgeluk;

  • Bewaken van organisatiedoelen en stemming van het HR-beleid daarop;

  • Optimalisatie van instroom-, retentie- en uitstroomprocessen;

  • Bewaken en optimaliseren van Employer Branding en Employee Journey.

Wij zijn BONVUE

Een innovatief adviesbureau van deze tijd, actief in de publieke sector. Een netwerkorganisatie waarin krachten echt gebundeld worden. Waar leren en samen ontwikkelen voorop staan en waar opdrachtgevers dagelijks de vruchten van plukken.

 

Vandaag de dag werken er dagelijks meer dan 60 gekwalificeerde veranderaars aan complexe maatschappelijke opgaven en strategische verandervraagstukken.

Dit ben jij

My Post (7).png

Een afgeronde HBO of WO opleiding

Tenminste 4 jaar relevante werkervaring

Mensgericht

Sterke communicatieve vaardigheden

Betrouwbaar en betrokken

Ondernemend en initiatiefrijk

In het bezit van rijbewijs B

Beschikbaar voor 32 - 40 uur per week

Wat krijg je?

My Post (14).png
My Post (8).png

Salaris van €4000 – €5500 + winstdeling

Laptop, telefoon & auto van de zaak

Zelfstandige en verantwoordelijke functie

Scholingsbudget

Hechte organisatie met korte lijnen

Superleuk team met gezellige collega's

Regelmatig leuke borrels en events

25 vakantiedagen + 10 extra dagen
50% doorbetaald bij fulltime

My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (28).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (12).png
Solliciteren

Sollicitatieformulier ingestuurd? Super leuk! Wij nemen binnen 1 werkdag contact op met je. Dat is het minste dat je van ons mag verwachten toch?

Eerste belletje

We maken graag eerst even kennis met je middels een kort oriënterend telefoongesprek. Zitten onze ambities, doelen en visie een beetje op één lijn?

1e gesprek

Mooi! we nodigen je dan graag uit op kantoor om elkaar beter te leren kennen en te verkennen of wij een match zouden kunnen zijn. Worden we blij van elkaar?

2e gesprek

Yes, het klikt! We plannen een tweede gesprek met een collega in een vergelijkbare rol en één van onze directeuren. In dit gesprek gaan we dieper in op de inhoud van de functie en bespreken we de arbeidsvoorwaarden

Jij + BONVUE

Jij hebt het BONVUE-DNA. We worden echt blij van elkaar en we zijn het eens over de arbeidsvoorwaarden!  Welkom bij BONVUE.

Over de procedure

Meer weten over deze vacature?
Neem contact op met

alisinaportret-2.jpg

Alisina Nawabi

Corporate Recruiter

whatsapp round square.png
smartphone round square.png
email round square.png

bottom of page