top of page
Anker 1

Junior Recruitment Consultant

Jij hebt een sterke drive om anderen te helpen en maakt graag verbinding!

Amstelveen
Arnhem
Den Bosch

HBO niveau

0 - 1 jaar

32 - 40 uur

Heb je al relevante werkervaring en ben je benieuwd welke mogelijkheden wij nog meer te bieden hebben? Wij zijn ook op zoek naar een ervaren Recruitment Consultant.

Waar wordt iemand nu écht blij van, waar liggen de ambities en wat is ervoor nodig om dit te bereiken? Jij hebt een sterke drive om anderen hierin te helpen en maakt graag verbinding. Ben je sinds kort afgestudeerd en wil je hierin praktijk ervaring opdoen en verder groeien in je carrière? Grijp dan deze unieke kans en word Junior Recruitment Consultant bij BONVUE!

 

Wat ga je doen?

Voor deze rol kijken wij vooral naar jouw drijfveer en energie en minder naar je werkervaring. Maar wij vragen wel wat van je: verantwoordelijkheid en lef. Om echt goed te zijn in dit vak moet je namelijk zichtbaar zijn en oprecht interesse hebben voor talenten en ambities van mensen.

Als Junior Recruitment Consultant heb je vanuit ons kantoor in Amstelveen of Den Bosch een centrale rol in het proces van aanvraag tot opdracht. Dit doe je uiteraard niet alleen. Met de salesmanager als mentor leer je alle kneepjes van het vak. Zo ben je al heel snel de ideale sparringpartner in jouw regio voor onze adviseurs, de relatiemanager en de salesmanager. Netwerken geeft je energie en je weet mensen makkelijk aan je te binden. Jij bent altijd op zoek naar kansen, houdt van een uitdaging en kan goed onder druk presteren. Met een laptop, telefoon en auto van de zaak kan het niet anders dan een groot succes worden!

 

Investeren in jezelf = investeren in je toekomst

Je vindt het net als wij belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Zo krijg je van ons alle tijd en ruimte om te groeien in je rol en te bouwen aan je netwerk. Denk hierbij aan in-house trainingen zoals gesprek- en salestechnieken.  Daarnaast ga je ook flink werken aan je netwerk en kennis opdoen door te sparren met het salesteam en onze adviseurs, en bezoek je netwerk- en kennissessies.

Wij vinden het belangrijk dat je naast de diepte ook de breedte op kan zoeken. Daarom krijg je van ons €1000,- per jaar om te besteden aan je eigen ontwikkeling in de vorm van opleidingen en cursussen. Aanvullend bieden we je onbeperkt toegang tot een extern online Learning platform. Zo houd je grip op je carriérepad in een organisatie waar volop kansen liggen. Je bepaalt in grote mate je eigen succes!

Greep uit jouw takenpakket:

  • Je gaat ook direct al zelfstandig aan de slag, want wij zijn ervan overtuigd dat je het meeste leert door gewoon te doen

  • Je maakt kennis met het sociaal domein en maatschappelijke vraagstukken die er spelen

  • Dé spil tussen opdrachten en oplossingen

  • Onderhouden en uitbouwen van je interne en externe netwerk

  • Sparringpartner voor adviseurs, relatiemanagers en de salesmanager

  • Actief meedenken over procesoptimalisatie en (nieuwe) dienstverlening

  • Verantwoordelijk voor een (administratief) gestroomlijnd proces, van aanvraag tot opdracht

Wij zijn BONVUE

Een innovatief adviesbureau van deze tijd, actief in de publieke sector. Een netwerkorganisatie waarin krachten echt gebundeld worden. Waar leren en samen ontwikkelen voorop staan en waar opdrachtgevers dagelijks de vruchten van plukken.

 

Vandaag de dag werken er dagelijks meer dan 60 gekwalificeerde veranderaars aan complexe maatschappelijke opgaven en strategische verandervraagstukken.

Dit ben jij

Wat krijg je?

My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png

Work hard, play hard mentaliteit

Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau

Energieke persoonlijkheid

Makkelijke babbel en vlotte pen

Goede beheersing van de Nederlandse taal

Je beschikt over een rijbewijs B

My Post (10).png
My Post (12).png
My Post (14).png
bonus.png
My Post (8).png
My Post (28).png

Toffe functie met maatschappelijke bijdrage

Tijd om jezelf te ontwikkelen en een opleidingsbudget van € 1.000,- per jaar

Salaris van € 2.300,- o.b.v. 40 uur per week, verhoogd naar € 2.600,- bij een vast contract

Bonusregeling bovenop je salaris

Laptop, telefoon en auto

Open werkcultuur maar met duidelijke kaders

Borrels en leuke werkuitjes

25 vakantiedagen + 10 extra dagen
50% doorbetaald bij fulltime

Een werkweek als Junior Recruitment Consultant

In deze dynamische rol bepaal jij je eigen succes. Hoe jouw week eruit komt te zien, bepaal jij dus voor een groot deel helemaal zelf! Hierin neem je ook de verantwoordelijkheden die erbij komen om alles soepel te laten verlopen. Profielen screenen en matchen, een kennismaking buiten de deur, opdrachten afstemmen met adviseurs, tussendoor wat contactmomenten, offertes opstellen en (heel belangrijk) wanneer je met je collega's gaat lunchen. Uiteraard is er genoeg ruimte voor ad-hoc zaken als een spoedaanvraag, of een collega die even je hulp nodig heeft. Kortom: jij bepaalt hoe jouw week eruit ziet én hoe succesvol deze is! 

Voorbeeldwerkweek als Junior Recruitment Consultant:

Kalender_Junior_Recruitmentconsultant.png
Solliciteren

Sollicitatieformulier ingestuurd? Super leuk! Wij nemen binnen 1 werkdag contact op met je. Dat is het minste dat je van ons mag verwachten toch?

Eerste belletje

We maken graag eerst even kennis met je middels een kort oriënterend telefoongesprek. Zitten onze ambities, doelen en visie een beetje op één lijn?

1e gesprek

Mooi! we nodigen je dan graag uit op kantoor om elkaar beter te leren kennen en te verkennen of wij een match zouden kunnen zijn. Worden we blij van elkaar?

2e gesprek

Yes, het klikt! We plannen een tweede gesprek met een collega in een vergelijkbare rol en één van onze directeuren. In dit gesprek gaan we dieper in op de inhoud van de functie en bespreken we de arbeidsvoorwaarden

Jij + BONVUE

Jij hebt het BONVUE-DNA. We worden echt blij van elkaar en we zijn het eens over de arbeidsvoorwaarden!  Welkom bij BONVUE.

Over de procedure

Meer weten over deze vacature?
Neem contact op met

alisinaportret-2.jpg

Alisina Nawabi

Corporate Recruiter

whatsapp round square.png
smartphone round square.png
email round square.png

bottom of page