top of page

Mijn verhaal

Motto: "Het is nooit een kwestie van tijd, altijd van prioriteit"

Korte omschrijving die jou typeert in een werksituatie

Ik ben een verbindende duizendpoot die maatschappelijk betrokken en besluitvaardig is. Ik ben proactief en houd van het behalen van resultaat, maar wel met een mensgerichte benadering. Signalen in de samenleving maak ik bespreekbaar en vertaal ik naar acties en beleid. Elke dag, met een team, complexe maatschappelijke vraagstukken op te pakken heb ik altijd gezien als een voorrecht. Dit vak zal me dan ook altijd blijven interesseren. 

Welke functies/rollen heb je gehad 

Beleidsadviseur, coördinator en afwisselend projectleider.

Wat is jouw visie op het werkveld

Ik werk graag in een omgeving waar visie, beleid en implementatie samenkomen. Ik houd mij ook graag bezig met bredere vraagstukken binnen de transformatie van het sociaal domein. Binnen ons werkveld krijg je veel te maken met verschillende belangen, hierin is het belangrijk om de focus te behouden en te beredeneren vanuit de inwoner en de opgaven.

Hoe ziet je ideale werkweek eruit?

Ik houd van afwisseling: ene moment brainstormen met collega’s en een ander moment in stilte mijn stukken schrijven. Ook bezoek ik de verschillende organisaties en partners in de stad, het werkveld van dichtbij meekrijgen vind ik belangrijk in mijn werk.  

Wat moeten mensen gezien hebben?

Ik houd erg veel van reizen en als ik dit kan combineren met het bezoeken van indrukwekkende monumenten, kan mijn geluk niet op. Om deze reden raad ik iedereen aan om een keertje Cairo te bezoeken met al haar prachtige bezienswaardigheden.

leila-2.jpg

Adviseur

Leila Bonnouh

bottom of page