top of page
Anker 1

Strategisch Organisatieadviseur

Op directie -en managementniveau adviseren om de juiste besluiten te nemen

Heel Nederland

HBO - WO

> 5 jaar werkervaring

Aantal uren flexibel

Wat ga je doen?

Als organisatieadviseur van BONVUE ondersteun jij onze opdrachtgevers met uitdagende organisatievraagstukken. Je adviseert directie en management op strategisch niveau over organisatieontwikkeling, veranderopgaven en projecten. De onderwerpen zijn divers en kunnen zowel intern als extern gericht zijn. Denk aan onderwerpen als organisatie structuur- of cultuur, bedrijfsvoering of financiën, maar ook dienstverlening.

Wij geloven niet in standaard oplossingen. We kijken echt naar wat de organisatie nodig heeft en maken samen een veranderplan op maat. Daarna ga je met elkaar de uitdaging aan. Jij neemt het initiatief en draagt ideeën aan, waarbij je buiten de gebaande paden durft te treden. Met jouw scherpzinnigheid en creatieve denkvermogen kom je met verrassende oplossingen. Jouw stijl en open blik zijn verfrissend en inspirerend.

Jouw doel is om de organisatie inzicht te geven, richting te geven en in staat te stellen om de juiste besluiten te nemen.

Wij zijn BONVUE

De samenleving fascineert ons. Hoe mensen werken, leren en zorgen met elkaar. Vaak gaat dit goed en soms vraagt het om extra aandacht, vernieuwing of een frisse blik.

 

Daar komen wij in beeld: mensenmensen, visievormers en datadenkers. We brengen brede ervaring mee op het gebied van organisatie en verandering. Door goed te kijken en heldere opgaven te formuleren, activeren we organisaties om het beste uit zichzelf te halen.

Dit ben jij

My Post (7).png

Een afgeronde HBO of WO opleiding

Tenminste 5 jaar relevante werkervaring

 

Ervaring met advisering binnen een politiek gevoelige omgeving


Ondernemend en proactief. Jij maakt echt impact

Netwerker met een sterk relevant netwerk

 

Communicatief sterk

Creatief en probleemoplossend ingesteld


Energiek en houdt van gezelligheid

Wat krijg je?

My Post (14).png
My Post (8).png

Marktconform salaris + winstdeling

Laptop en telefoon

Lease auto met tankpas

Zelfstandige en verantwoordelijke functie

Scholingsbudget

25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur (+ aanvullend 10 vakantiedagen 50% doorbetaald)

Kennissessies en intervisies

Hechte organisatie met korte lijnen

Ruimte binnen je contracturen om jezelf en de organisatie verder te ontwikkelen

My Post (9).png
My Post (10).png
My Post (12).png
My Post (11).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png

Als adviseur

Jij bent het visitekaartje van BONVUE. Jij maakt immers het verschil bij onze opdrachtgevers. Het is jouw prioriteit om de organisaties in de publieke sector op strategisch niveau verder te helpen. Je wordt voornamelijk ingezet op uiteenlopende verandertrajecten, daar waar écht iets moet gebeuren!

Naast jouw opdracht krijg je de ruimte om jezelf en de organisatie verder te ontwikkelen. We houden elkaar scherp en blijven continu in ontwikkeling. Hierin verwachten wij een proactieve houding. Je bent ondernemend, zelfstandig en vind het heel leuk om in teamverband te werken. Uitdagingen ga je niet uit de weg. Je doet graag nieuwe kennis op en deelt jouw ervaring graag met je collega's.

Solliciteren

Sollicitatieformulier ingestuurd? Super leuk! Wij nemen binnen 1 werkdag contact op met je. Dat is het minste dat je van ons mag verwachten toch?

Eerste belletje

We maken graag eerst even kennis met je middels een kort oriënterend telefoongesprek. Zitten onze ambities, doelen en visie een beetje op één lijn?

1e gesprek

Mooi! we nodigen je dan graag uit op kantoor om elkaar beter te leren kennen en te verkennen of wij een match zouden kunnen zijn. Worden we blij van elkaar?

2e gesprek

Yes, het klikt! We plannen een tweede gesprek met een collega in een vergelijkbare rol en één van onze directeuren. In dit gesprek gaan we dieper in op de inhoud van de functie en bespreken we de arbeidsvoorwaarden

Jij + BONVUE

Jij hebt het BONVUE-DNA. We worden echt blij van elkaar en we zijn het eens over de arbeidsvoorwaarden!  Welkom bij BONVUE.

Over de procedure

Meer weten over deze vacature?
Neem contact op met

alisinaportret-2.jpg

Alisina Nawabi

Corporate Recruiter

whatsapp round square.png
smartphone round square.png
email round square.png
bottom of page