top of page
Anker 1

Senior Recruitment Consultant

Jij bent een ervaren netwerker met een dienstverlenend karakter!

Landelijk

HBO niveau

Minimaal 3 jaar

32-40 uur

Voor iedere maatschappelijke opgave – groot of klein – moet een passende oplossing zijn. Ben je in staat om op strategisch niveau gesprekken te voeren en zo maatschappelijk impact te maken? En zorg jij met jouw visie en expertise voor een strak recruitmentproces? Word Senior Recruitment Consultant bij BONVUE.

 

Wat ga je doen?

Als Senior Recruitment Consultant kent het recruitment vak voor jou weinig geheimen. Je hebt passie voor het vak, dat draag je uit en weet je over te brengen op anderen. Jij snapt dat dit mooie vak veel meer is dan alleen "searchen". Jij bent zichtbaar en weet hoe je een netwerk opbouwt en van daaruit werkt.

Vanuit jouw visie en ervaring met recruitment ben je de ideale sparringpartner in jouw regio voor onze adviseurs, de relatiemanager en de salesmanager in het proces van aanvraag tot opdracht. Jij behoudt overzicht en weet bij te sturen waar nodig. Samen met de salesmanager ben je continu bezig met het optimaliseren van het team en de processen.

Wat neem je mee?

Je bent sociaal, energiek en daar waar de mensen zijn. Dat kan op één van onze fijne kantoren in Amstelveen, Arnhem of Den Bosch, maar net zo goed buiten de deur. Je bent tenslotte doelgericht! Je hebt een sterke persoonlijkheid en bent niet bang om advies en sturing te geven. Netwerken is jouw tweede natuur, het geeft je energie en je weet mensen makkelijk aan je te binden. Je werkt pragmatisch maar bent ook strategisch sterk. Jij bent altijd op zoek naar kansen, houdt van een uitdaging en kan goed onder druk presteren.

In deze rol heb je veel vrijheid maar dat brengt ook verantwoordelijkheid met zich mee. Je bepaalt zelf je agenda en creëert daarmee je eigen workflow. Welke koers ga je varen en wie of wat heb je nodig om je doelen te behalen? Jij bepaalt je eigen succes!

Greep uit jouw takenpakket:

  • Dé spil tussen opdrachten en oplossingen;

  • Onderhouden en uitbouwen van je interne en externe netwerk;

  • Sparringpartner voor adviseurs, relatiemanagers en de salesmanager;

  • Actief meedenken over procesoptimalisatie en (nieuwe) dienstverlening;

  • Actieve rol in het opbouwen en doorontwikkelen van het team;

  • Verantwoordelijk voor een (administratief) gestroomlijnd proces, van aanvraag tot opdracht;

Spreekt de rol je aan, maar ben je een starter of heb je nog geen Senior ervaring? Wij zijn ook op zoek naar een minder ervaren Recruitment Consultant.

Wij zijn BONVUE

Een innovatief adviesbureau van deze tijd, actief in de publieke sector. Een netwerkorganisatie waarin krachten echt gebundeld worden. Waar leren en samen ontwikkelen voorop staan en waar opdrachtgevers dagelijks de vruchten van plukken.

 

Vandaag de dag werken er dagelijks meer dan 60 gekwalificeerde veranderaars aan complexe maatschappelijke opgaven en strategische verandervraagstukken.

Dit ben jij

My Post (7).png

Minimaal 3 jaar relevante werkervaring

Work hard, play hard mentaliteit

Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau

Energieke persoonlijkheid

Belangstelling voor maatschappelijke thema’s

Makkelijke babbel en vlotte pen

Goede beheersing van de Nederlandse taal

Je beschikt over een rijbewijs B

Wat krijg je?

My Post (14).png
My Post (8).png

Fulltime salaris €2750 - €4200
+ mooie bonusregeling

Laptop, telefoon en auto

Hybride werken

Open werkcultuur maar met duidelijke kaders

Functie met maatschappelijke bijdrage

Superleuk team met gezellige collega's

Scholingsbudget

25 vakantiedagen + 10 extra dagen
50% doorbetaald bij fulltime

My Post (10).png
My Post (12).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (28).png
My Post (7).png
My Post (7).png
hybrid.png

Een werkweek als Senior Recruitment Consultant

In deze dynamische rol heb je de vrijheid om je eigen werkweek in te plannen en neem je ook de verantwoordelijkheden die erbij komen om alles soepel te laten verlopen. Een kennismaking buiten de deur, een netwerksessie voor professionals, opdrachten afstemmen met adviseurs, tussendoor wat contactmomenten, offertes opstellen en (heel belangrijk) wanneer je met je collega's gaat lunchen. Uiteraard is er genoeg ruimte voor ad-hoc zaken als een spoedaanvraag, of een collega die even je hulp nodig heeft. Kortom: jij bepaalt hoe jouw week eruit ziet én hoe succesvol deze is! 

Hieronder een voorbeeld hoe een week als Senior Recruitment Consultant eruit kan zien.

Kalender_SeniorRecruitmentconsultant.png
Solliciteren

Sollicitatieformulier ingestuurd? Super leuk! Wij nemen binnen 1 werkdag contact op met je. Dat is het minste dat je van ons mag verwachten toch?

Eerste belletje

We maken graag eerst even kennis met je middels een kort oriënterend telefoongesprek. Zitten onze ambities, doelen en visie een beetje op één lijn?

1e gesprek

Mooi! we nodigen je dan graag uit op kantoor om elkaar beter te leren kennen en te verkennen of wij een match zouden kunnen zijn. Worden we blij van elkaar?

2e gesprek

Yes, het klikt! We plannen een tweede gesprek met een collega in een vergelijkbare rol en één van onze directeuren. In dit gesprek gaan we dieper in op de inhoud van de functie en bespreken we de arbeidsvoorwaarden

Jij + BONVUE

Jij hebt het BONVUE-DNA. We worden echt blij van elkaar en we zijn het eens over de arbeidsvoorwaarden!  Welkom bij BONVUE.

Over de procedure

Meer weten over deze vacature?
Neem contact op met

alisinaportret-2.jpg

Alisina Nawabi

Corporate Recruiter

whatsapp round square.png
smartphone round square.png
email round square.png

bottom of page