top of page
Anker 1

HR Business Partner

Jij bent de oren en ogen van de organisatie, collega's kunnen altijd bij jou terecht!

Amstelveen

HBO+

> 4 jaar werkervaring

32-40 uur

Samen bouwen, ontwikkelen en successen vieren. Onze mensen maken BONVUE. Daar zijn wij trots en zuinig op. Als HR Business Partner ondersteun je onze mensen in hun ontwikkeling en versterk je hun talenten, zodat zij zowel individueel als in een team maximaal kunnen presteren. 

Wat ga je doen?

De wereld van HR is jou allang niet meer onbekend. Je blijft op de hoogte van ontwikkelingen binnen het vakgebied en verdiept je in veranderende wet- en regelgeving. Eigenlijk ben jij een soort lopende HR-kennisbank. Maar dat is niet het enige dat jou interesseert, jij wilt graag weten wat mensen drijft en wat zij nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen. Jij bent feitelijk de oren en ogen van de organisatie en collega’s kunnen bij jou altijd terecht. Je benadert situaties menselijk en denkt in mogelijkheden, zonder het organisatiebelang uit het oog te verliezen. 

 

Het creëren en optimaliseren van een fijne werkomgeving, waarin iedereen zich thuis voelt. Daar zet je je voor in. Je denkt mee over ontwikkelmogelijkheden, het optimaliseren van HR-processen en je adviseert het directieteam bij organisatie- en personeelsvraagstukken. Je bent diplomatiek en beheerst over hoge emotionele intelligentie, waardoor je goed de brug kan slaan tussen directie, het management en de medewerkers. 

 

BONVUE is een snelgroeiende organisatie, volop in ontwikkeling. De beste mensen op iedere plek is cruciaal. Net als een helder en uitdagend carrière pad, zodat wij mensen kunnen binden voor de lange termijn en interessant zijn voor potentiële nieuwe collega’s. Groei is een belangrijke pijler in onze ambitie. Met jouw ervaring op het gebied van arbeidscommunicatie ontwikkel je een sterke recruitment strategie, waarmee jij een belangrijke bijdrage hebt in deze ambitie. 

 

Een greep uit het takenpakket:

  • Adviseren van directie en management bij organisatie- en personeelsvraagstukken;

  • Ontwikkelen en optimaliseren van HR-strategie en beleid;

  • Sparringpartner voor medewerkers bij het realiseren van ambities en werkgeluk;

  • Corporate recruitment; 

  • Begeleiden van verzuimcases.

Wij zijn BONVUE

Een snelgroeiend innovatief adviesbureau van deze tijd, actief in de publieke sector.

Een netwerkorganisatie waarin krachten echt gebundeld worden.

Waar leren en samen ontwikkelen voorop staan,

en waar opdrachtgevers dagelijks de vruchten van plukken.

Vandaag de dag werken er dagelijks meer dan 60 gekwalificeerde veranderaars aan complexe maatschappelijke opgaven en strategische verandervraagstukken.

Dit ben jij

My Post (7).png

Een afgeronde HBO of WO opleiding

Tenminste 4 jaar relevante werkervaring

Sterke communicatieve vaardigheden

Betrouwbaar en betrokken

Ondernemend en initiatiefrijk

In het bezig van rijbewijs B

Wat krijg je?

My Post (14).png
My Post (8).png

Riant salaris + winstdeling

Laptop en telefoon

Zelfstandige en verantwoordelijke functie

Scholings- en ontwikkelingsbudget

Hechte organisatie met korte lijnen

Superleuk team met gezellige collega's

Regelmatig leuke borrels en events

25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur (+ aanvullend 10 vakantiedagen 50% doorbetaald)

My Post (10).png
My Post (12).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png

Een dag als HR Business Partner

De dag start met een lekkere kop koffie en de wekelijkse kick-off met het team. BONVUE is volop in ontwikkeling en dat vraagt het nodige van HR, zowel op strategisch niveau als operationeel. 

 

Werkgeluk vinden wij heel belangrijk binnen BONVUE en daarom houd je continu vinger aan de pols. Hoe is het met onze nieuwe collega die vorige week is gestart? Het gevoel is goed en ze bruist van de energie. Check! Hoe is het examen van je andere collega eigenlijk gegaan? Yes geslaagd! De bloemen zijn al onderweg, iedereen zit er lekker in. Dat voelt goed! 

   

Er zijn een aantal openstaande vacatures. Terwijl je op de achtergrond druk bezig bent met een strategisch recruitmentplan, moet het werk gewoon door. Dus schrijf je ook vandaag weer een aantal potentiële kandidaten aan. Zo, dat is ook weer gedaan. Tijd voor lunch!

 

Collega’s stellen voor om een broodje te halen van de toko, klinkt goed! Die calorieën loop je er vanmiddag wel weer af, want je hebt een wandelafspraak met één van de adviseurs. Dit doe je regelmatig om goed in verbinding te blijven. Het blijkt dat deze collega ambities heeft om in de toekomst manager te worden. Je spreekt af om daar samen een concreet plan voor te maken.    

 

Uit de aanschrijvingen die je vorige week hebt gedaan staat voor vanmiddag een kennismaking gepland met een potentiële nieuwe adviseur. Wat een kanjer! Ondernemend, energiek, scherpzinnig, echt iemand met het BONVUE-DNA. Je brengt de regiomanager gelijk op de hoogte voor een vervolggesprek.

 

Na een dag vol energieke momenten, moet je even je hoofd buigen over verandering van wet- en regelgeving en de impact daarvan op onze business. De verandering gaan pas in over een aantal maanden, maar jij bent graag op de hoogte om goed te kunnen anticiperen. 

 

Het was een drukke maar productieve dag. Vanavond ga je lekker sporten, genoeg gewerkt vandaag. Je hebt ideeën over opleidingsmogelijkheden, maar die zet je als reminder in je agenda, morgen weer een dag!

Solliciteren

Sollicitatieformulier ingestuurd? Super leuk! Wij nemen binnen 1 werkdag contact op met je. Dat is het minste dat je van ons mag verwachten toch?

Eerste belletje

We maken graag eerst even kennis met je middels een kort oriënterend telefoongesprek. Zitten onze ambities, doelen en visie een beetje op één lijn?

1e gesprek

Mooi! we nodigen je dan graag uit op kantoor om elkaar beter te leren kennen en te verkennen of wij een match zouden kunnen zijn. Worden we blij van elkaar?

2e gesprek

Yes, het klikt! We plannen een tweede gesprek met een collega in een vergelijkbare rol en één van onze directeuren. In dit gesprek gaan we dieper in op de inhoud van de functie en bespreken we de arbeidsvoorwaarden

Jij + BONVUE

Jij hebt het BONVUE-DNA. We worden echt blij van elkaar en we zijn het eens over de arbeidsvoorwaarden!  Welkom bij BONVUE.

Over de procedure

Meer weten over deze vacature?
Neem contact op met

bottom of page