top of page
Anker 1

Office & Event medewerker

Jij maakt het werken bij BONVUE een feestje

Amstelveen

MBO

24 - 32 uur

Jij bent het kloppend hart van ons hoofdkantoor in Amstelveen en staat in verbinding met de hele organisatie. Geen functie is namelijk zo veelzijdig als die van jou. Dus…. ben jij dienstverlenend ingesteld, goed georganiseerd, creatief, sociaal sterk en kan je ook nog multitasken? Reageer dan nu op de rol van Office & Event medewerker bij BONVUE!

Dit ga je doen

Onze organisatie is continu in beweging en daar breng jij stabiliteit en structuur. Met jouw organisatievermogen ontzorg je collega's, zodat zij zich volledig op hun werk kunnen focussen. Je borgt een aangename werkomgeving, zorgt dat de voorraad op orde is en creëert een fijne huiselijke sfeer.

 

Als onze Office & Event medewerker speel je ook een sleutelrol in het onboardingproces bij BONVUE die verdergaat dan alleen een introductie. Het is een unieke ervaring waarbij jij zorgt dat nieuwe collega's een onvergetelijke start hebben bij BONVUE. Je zorgt voor een warm welkom met een uitgebreide introductie en een gezamenlijke lunch op de eerste werkdag hoort daar natuurlijk ook bij. Jouw inzet  zorgt dat iedereen zich bij ons direct thuis voelt.

 

BONVUE hecht veel waarde aan teamwork en daarom organiseren we maandelijks activiteiten en evenementen, zoals themabijeenkomsten, kennisevents, borrels en jaarlijks een teambuildingdag en eindejaarsfeest. Met jouw oog voor detail maak je van elk evenement een memorabele ervaring, van de perfecte locatie tot de aankleding en het programma. Jouw inspanningen verhogen de teamgeest en versterken de bedrijfscultuur.

Dit neem je mee

Bij BONVUE combineren we resultaatgerichtheid met werkplezier. We houden van korte communicatielijnen en snelle, doelgerichte acties. Met jou can-do mentaliteit pas je hier perfect. Je houdt van een uitdaging en neemt initiatief waar nodig. Efficiënt multitasken gaat je natuurlijk af en je hanteert een gestructureerde aanpak. Deadlines? Daar raak jij niet van in de war, zelfs als ze last-minute ontstaan. Kom maar op!

Je bent heel sociaal, communicatief vaardig en hebt een proactieve werkhouding. Je bent energiek en positief ingesteld en weet anderen mee te nemen in je enthousiasme. Maar je hebt ook het vermogen om juist rust te brengen op momenten dat het nodig is. Als we jou iets toevertrouwen komt het altijd goed, linksom of rechtsom!

Greep uit jouw takenpakket:

  • Draagt zorg voor een uitnodigend en gastvrij kantoor

  • Organiseren van onze bedrijfsevenementen & borrels

  • Zorgt voor een goede onboarding van nieuwe collega’s

  • Coördineren van kantoorbeheer en facilitaire zaken

Dit ben jij

Dit krijg je

My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png
My Post (7).png

Minimaal afgerond MBO 4 opleiding

Ervaring is fijn, maar ambitie belangrijker

Beschikbaar voor 24 – 32 uur per week

Energieke persoonlijkheid

Communicatie vaardig

Rijbewijs B

 

My Post (14).png
My Post (8).png
My Post (28).png
My Post (10).png

Salarisschaal bij FT: €2100 - €3000
+ winstdeling

Laptop + telefoon

Leuke borrels en events, die jij zelf mag organiseren!

Open werkcultuur met korte lijnen

Opleidingsbudget van €1000 per jaar (bij FT)

25 vakantiedagen + 10 extra dagen
50% doorbetaald bij fulltime

Al enthousiast?

Mooi, wij gaan graag met je in gesprek! Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op om een kennismaking in te plannen.

CV uploaden
Motivatie (optioneel)
Dave_portret-2_edited.jpg

Dave Mook

Manager Sales & Marketing

bottom of page