top of page

RICHTEN & INRICHTEN
Inspirerend leiderschap

Wisselingen in de top van je organisatie kunnen voor flink wat onrust zorgen. Wie staat er straks aan het roer en welke veranderingen brengt dat met zich mee?

 

In een aantal situaties kan het daarom slim zijn om te kiezen voor een interim oplossing. Iemand die in een korte tijd orde op zaken stelt, het vertrouwen terugwint of de baan vrijmaakt voor een structurele opvolger. Het liefst heb je dan iemand die er direct staat. Iemand die snapt wat er nodig is en kan inspireren om zo een nieuwe impuls te geven aan de organisatie of dat complexe programma dat stagneert.

Bonvue biedt een oplossing. Wij hebben een aantal top interimmanagers in dienst die snel inzetbaar zijn. Zij hebben een enorme trackrecord binnen de publieke sector en ook daarbuiten. Ze zijn ervaren, creatief en bij de tijd. Oftewel echte leiders die jouw organisatie de juiste richting op kunnen sturen en daarop in te richten. Visionairs met een inspirerende leiderschapsstijl die feilloos aanvoelen wat nodig is en mensen in hun kracht kunnen zetten.

Onze mensen hebben ervaring in toezicht, bestuur, directie en (programma)management posities.

Ook klaar voor verandering?

Behoefte aan verandering in jouw organisatie? Of wil je gewoon graag iets meer weten over wat we voor jouw team kunnen betekenen? Neem contact op met Maarten van Even of Dave Mook. Zij vertellen je er graag meer over!

bottom of page